tagIncest/TaboeTrio Met Schoonmoeder

Trio Met Schoonmoeder

byjodokus©

Laatst zat ik op een avond met mijn man lekker thuis toen om een uur of elf de bel van de voordeur ging. We waren even wat verrast want we stonden net op het punt om naar bed te gaan. Het was mijn moeder die voor de zoveelste keer ruzie had gehad met mijn vader en woedend het huis was uitgelopen. Ze wonen in dezelfde stad als ons maar wel in een andere buurt. Omdat wij het heel goed met haar kunnen vinden zag ze ons als eerste adres om naar toe te gaan.

Ze is 48 jaar, een beetje klein, heeft kort krullend blond haar en is tamelijk aan de mollige kant. Opvallend aan haar verschijning zijn haar grote borsten waar Johan, mijn man dus, altijd verlekkerd naar kijkt.

Mijn Johan is gek op vrouwen en vooral gek op vrouwenborsten. Daar kan hij zelf verder ook niets aan doen, zo is hij nu eenmaal en ik accepteer zijn verlangens. Mijn borsten mogen er ook zijn al zijn ze niet zo groot als die van mijn moeder. Mijn borsten zijn een wezenlijk onderdeel van ons liefdesspel, hij kan wel een uur aan mijn tepels zuigen en weet mij zo geil te maken dat hij mij konstant tot een orgasme kan krijgen als hij me daarna een beurt geeft. Hij is er trouwens tegenover mij heel eerlijk in en hij heeft me wel eens verteld dat hij dolgraag eens aan de borsten van mijn moeder zou willen zitten, het is een beetje een fixatie voor hem. Ik krijg hem juist extra geil door geile dingetjes in zijn oor te fluisteren als hij aan m’n tieten zuigt.

“Doe je ogen maar dicht en denk maar dat het m’n moeders tepels zijn waar je aan zuigt.” Zeg ik vaak.

Meestal werkt dat goed en wordt hij superheet. Verder geloof ik niet dat hij ooit vreemd is geweest al kijkt hij bij elke vrouw die hij ziet meteen keurend naar de afmeting van haar borsten. Ach, zo heeft iedereen zijn afwijking, ik heb zelfs mijn moeder wel eens verteld dat Johan stapelgek is op haar grote borsten waardoor ze zowaar begon te blozen.

We lieten m’n moeder haar verhaal vertellen en wisten haar te kalmeren. Ze kwam weer tot zichzelf, deed haar mantel uit en we begonnen wat te babbelen. Al vlug dronken we een borreltje en werd het een uur of twaalf nog een lollige boel. Mijn man had natuurlijk één en al oog voor haar kanjers van borsten die vrijelijk in een dun bloesje hingen, ze had blijkbaar geen tijd gehad om een bh om te doen toen ze haar huis verliet. Haar tepels waren hard want je zag ze bijna door de stof heen prikken.

Ik voelde de spanning stijgen en kreeg een warm gevoel van binnen maar voelde ook de elektrische lading tussen moeder en schoonzoon. Toen Johan opstond om weer in te schenken zag ik dat hij een stijve pik had en m’n moeder rekte zich eens uit zodat haar tepels extra goed waren te zien. Ik voelde m’n slip nat worden van mijn liefdesvocht en begon een manier te zoeken om me klaar te maken. Misschien als ik even naar het toilet kon gaan........maar moeder babbelde door alsof er niets aan de hand was.

Het was Johan die de eerste ‘move’ maakte, hij was zijn zelfbeheersing al bijna verloren. Toen hij met de drankjes terug wam stootte hij ‘per ongeluk’ met zijn voet tegen de stoelpoot en kreeg mijn moeder een flinke scheut sherry over haar bloesje. Mijn man stond meteen klaar met zijn zakdoek en opeens volgden de ontwikkelingen elkaar razend snel op.

Plotseling zat m’n moeder zonder bloesje en had mijn man zijn broek open geritst en met zijn onderbroek tot halverwege zijn dijen omlaag getrokken. Het volgend ogenblik lag hij met zijn stijve paal tussen haar enorme memmen te hengsten die zij met haar handen tegen elkaar drukte. Ik wist van geiligheid even niet wat ik moest doen en begon toen maar van achteren zijn zak te strelen en aan zijn eikel te likken als die weer tussen haar borsten omhoog kwam. Het duurde niet lang eer hij begon te spuiten. Hij spoot zijn zaad keihard in het gezicht en in de hals van mijn moeder. Ik was zo aangegrepen door die gebeurtenis dat ik spontaan zijn zaad begon op te likken; oh, wat was dat lekker. Toen ik de laatste klodder doorslikte begon mijn moeder te hijgen en te steunen.

“Oh Johan, neuk me alsjeblieft!!!” En tegen mij: “Laat hij me echt neuken, ik wil zo graag!!! alsjeblieft. Mag het?”

Ik was laddergeil. Ik deed de rok van mijn moeder omhoog en trok haar slip vliegensvlug omlaag over haar enkels heen. De pik van mijn man was niet eens slap geworden en ik duwde zijn leuter tegen haar glibberige, wijd openstaande schaamlippen aan. Johan was ook helemaal door de dolle heen en stootte zijn 20 cm. tot zijn zak aan toe in haar kut. Meteen begon hij wild op haar in te beuken en mijn moeder gilde het uit van genot. Ze neukten als wilde dieren en vergaten alles om hun heen, ook ik bestond even niet meer voor dat stel terwijl ik net zo geil als hun was. Nog nooit had ik andere mensen in het echt met elkaar zien naaien en nu deden mijn man en mijn moeder het met elkaar, ik zat er met mij gezicht bovenop en wilde o zo graag meedoen. Ik ging met mijn tong door zijn heen weer zwoegende bilnaad en likte de sappen van zijn ballen die uit haar kut kwamen. Ze kwamen samen klaar en mijn moeder gilde als een wild beest toen Johan haar kut volspoot. Op dat moment kwam ik zelf ook spontaan en schreeuwend klaar, zo opgewonden was ik nog nooit geweest.

Mijn man liet zich uitgeput opzij vallen en keek wat wazig om zich heen terwijl zijn nu verslappende pik uit haar poes glipte. Hunkerend likte ik de golf sperma die daar achteraan kwam in mijn mond en kwam zomaar voor de tweede keer klaar. Ik wist echt niet wat me allemaal overkwam. Mijn moeder begon, nog nahijgend, zijn slappe lul te strelen en bedelde om meer.

“Kan hij straks weer? ik ben nog zo ontzettend heet. Spuit je me straks weer vol?” Als antwoord begon m’n man haar te tongzoenen en ik kleedde me helemaal uit. Johan hielp zijn schoonmoeder verder uit haar kleren en stripte toen zelf zijn kleren uit. Verliefd keek ik naar m’n eigen kerel waar ik al 4 jaar mee was getrouwd. Groot, gespierd en altijd geil.

Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn lul in mijn mond terwijl hij mijn moeder op haar knieën en ellebogen op de vloerbedekking dirigeerde. Ik wist dat hij soms voor een derde keer stijf kon worden en al snel had ik dat voor elkaar. Ik trok haar bilspleet en schaamlippen van elkaar en gaf op die manier toegang voor de pik van mijn man die hem weer in haar smachtende kut stak en haar nu met lange, rustige en doordachte stoten van achteren begon te naaien. Zijn handen gingen om haar mollig lichaam heen en vonden haar tieten weer waar hij flink in kneep. Ik wist ook uit ervaring dat het nu lang zou duren eer hij weer zou klaarkomen en werd zelf ook weer ontzettend heet. Ik vingerde mezelf toen ik zag dat Johan ook een wijsvinger naast zijn lul in haar spleet duwde en toen met die glibberige vingertop haar anus insmeerde. Ik huiverde toen ik dat zag en kwam bijna weer klaar.

“Ja Johan, neuk haar maar in haar kontje, dat vindt ze best lekker, toe maar.” Moedigde ik hem aan.

“Nee, dat heb ik nog nooit gedaan,” kreunde moeder maar Johan was onverbiddelijk. Met een zuigend geluid haalde hij zijn pik uit haat natte kut en duwde hem tegen haar anus aan. Hij was nu wel wat voorzichtiger als eerst maar langzaam perste hij zijn keiharde pik toch centimeter voor centimeter haar anus binnen. M’n moeder vond het eerst wel pijnlijk, maar hij bleef met zijn ene hand met haar borsten spelen en zijn andere had haar kietelaar gevonden. Na een minuutje begon ze toch weer van geiligheid te kreunen, ze vond het lekker!!!!! En ze begon hem zelfs aan te moedigen!!!!

“God, ja doe maar harder, neuk m’n reet, aaacchhh wat lekker heet!!!!”

Ik zelf wist van gekkigheid ook niet meer wat ik deed, het kon me allemaal niets meer schelen. Ik ging op mijn rug met wijdgeopende benen vlak voor m’n moeder liggen en duwde zonder aarzelen mijn kutje in haar gezicht.

“Lik me!!! Lik me klaar” kreunde ik. Mij man zag het ook en begon ook weer stapelgek te worden.

“Ja, lik je dochter klaar, steek je tong in haar kut!!!”

En ja hoor, bij elke stoot van mijn man in haar kont stopte ze haar gezicht diep in mijn kruis en likte en zoog m’n smachtende kut helemaal uit. Ik raakte de tel kwijt hoe vaak ik op haar tong ben klaargekomen. Het eindigde toen m’n moeder zelf weer klaarkwam en Johan zijn laatste rest zaad brullend in haar anus spoot.

We lagen nog na te hijgen toen de telefoon ging; het was mijn vader die ongerust was en zich afvroeg of zijn vrouw bij ons zou zijn. M’n moeder was geheel bevredigd en besloot om toch maar weer naar haar man te gaan. Ze kleedde zich aan en gaf ons alle twee een dankbare tongzoen. Toen ze weg was zijn mijn man en ik naar bed gegaan. Hij kende mij goed genoeg om te weten dat ik er nog niet helemaal klaar mee was. Hij begon liefdevol aan m’n borsten te zuigen en streelde m’n spleet. Langzaam werkte hij drie vingers naar binnen en bracht me naar het laatste hoogtepunt van die zalige nacht.

Het laatste nieuws is dat mijn ouders bezig zijn van elkaar te scheiden en dat mijn moeder voorlopig, op voorstel van mijn man, tijdelijk bij ons gaat inwonen. Dat kan nog heel leuk worden!!!!

Report Story

byjodokus© 3 comments/ 79432 views/ 2 favorites

Share the love

Similar stories

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (3 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (3)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel