tagIncest/TaboeVakantie veranderd alles

Vakantie veranderd alles

by2014friends©

Ik was met 32 jaar een geslaagd man. Althans voor de buiten wereld. Na mijn schooltijd was ik een eigen bedrijf begonnen. Had een relatie met een mooie vrouw, iets jonger dan ik zelf en had alles wat ik me kon wensen. Maar schijn bedriegt. Gedurende de jaren was de relatie onder spanning komen te staan vooral omdat ik veel tijd aan mijn werk bestede. Toen ik zo'n anderhalf jaar gelden mijn zaak verkocht en dacht de boel weer op de rit te krijgen was het weer de vele vrije tijd die ik had die spanningen bracht in de relatie en het duurde niet lang of mijn vriendin ging bij mij weg. Velen begrepen er niets van en van de grote groep van wie ik dacht dat het mijn vrienden waren bleven er weinig over.

Nu woonde ik alleen in de grote villa, maar was ondanks alles een gelukkig man.

Mijn moeder Linda kwam een paar keer per week langs om wat hulp in de huishouding te bieden. Linda, een niet onaantrekkelijke vrouw van 48, was op jonge leeftijd in verwachting geraakt en was nog geen 17 toen ik ben geboren. Mijn vader wilde niets van een kind weten en was er vandoor gegaan. Linda begon een jaar later een relatie met een 10 jaar oudere man, André, die mij als zijn zoon accepteerde en zo wist ik niet beter of André was mijn vader.

Het was een mooie ochtend, de eerste in tijden, en met de oplopende temperatuur besloot ik een paar baantjes te zwemmen waarna ik met een kop koffie en de krant heerlijk in de zon op het terras ging zitten.

Ben je thuis? Voor ik wat kon zeggen kwam mijn moeder het terras op lopen. Ze had twee boodschappen tassen bij zich die we met een plof op het terras zetten om vervolgens in de stoel naast mij plaats te nemen.

Pfff wat een warmte zo vroeg op de dag, dag schat hoe is het? Ik antwoorden haar dat het goed ging en vroeg of ze misschien iets wilde drinken. Doe mij ook maar een kop koffie was het antwoord en in de keuken schonk ik die voor haar in. Zal ik de tassen maar binnen zetten? Doe maar en maak ze gelijk even leeg er moeten ook wat dingen in de koelkast.

Ondanks dat ik haar al meer malen had gezegd dat ik zelf wel mijn boodschappen kon doen had ze ook deze keer het nodige in huis gehaald.

Toen ik weer buiten kwam vroeg ze of ik nog op vakantie ging. Ik had geen plannen in die richting en vroeg me hard op af of ik het wel leuk zou vinden om alleen te gaan.

Linda keek op vanaf de krant die ze inmiddels was gaan lezen en zei; je bent al zo lang niet weg geweest, het word wel weer eens tijd. Als je niet alleen wilt dan kunnen we toch samen gaan?

Ik keek haar enigszins verbaasd aan. Of wil je niet met je oude moeder samen gezien worden, zei ze lachend. Je vader gaat dit jaar op vis vakantie met zijn vrienden en een vakantie met hem samen staat nog niet in de planning, dus ik heb ook nog geen plannen.

Ik zei haar dat ik er over na zou denken.

Die avond ging de telefoon. Het was André. Ik hoor van je moeder dat jullie samen op vakantie gaan? Nou het is nog besloten, was mijn antwoord. Is toch leuk? kwam er van de andere kant terug. Zoek samen maar wat leuks uit ik betaal. En geen ge maar, ik ga op vis vakantie en jullie moeten er ook uit. Ik hoor wel wat het word.

En zo stonden we op Schiphol. Op weg voor een vakantie van 3 weken in Spanje. Eigenlijk zou het maar één week zijn maar mijn vader had uiteindelijk 3 weken geboekt. Ik verdacht hem er van dat hij zo zelf ook langer weg kon blijven maar het maakte mij verder ook niet zoveel uit. De dame aan de incheck balie nam de paspoorten aan en toen ze klaar was wenste ze mevrouw en meneer een goede reis. Linda gaf me een arm en terwijl we naar de gate liepen zei ze lachend, ze denkt zeker dat we bij elkaar horen. Dat is toch ook zo? Jazeker maar zij denkt waarschijnlijk op een heel andere manier. Toen viel het kwartje bij mij, op de paspoorten stond de zelfde achternaam met bij mijn moeder ook nog haar meisjesnaam. De dame van de incheck balie zag ons aan voor man en vrouw.

Vanaf dat moment gingen bij mij diverse gedachten door mijn hoofd.

Als gezegd was Linda jong toen ik werd geboren en naast het geringe leeftijd verschil zag ze er voor haar leeftijd ook nog jong uit. Ze kleden zich altijd in vlotte eigentijdse mode.

Omdat we nog niet aan boord van het vliegtuig mochten besloot Linda nog even naar het toilet te gaan en ik nam plaats op een van de vele bankjes in de wacht ruimte. Toen ze terug kwam lopen bekeek ik haar een goed. Haar half lange donker bruine haar golfde langs haar gezicht. Het zomer jurkje deed haar vrouwelijk vormen goed uitkomen. De laag uit ge snede voorkant liet een groot deel van haar hoog geplaatste borsten zien. Dit in combinatie met de open schoenen met een hak van een centimeter of 10 maakte het plaatje compleet. Ze is gewoon sexy, ging er door mijn gedachten. Tegelijk vroeg ik me af of het normaal was omdat van je eigen moeder te denken, maar los daarvan was het gewoon waar.

Bevalt het wat je ziet, zei ze toen ze naast me kwam zitten. Ik schrok op uit mijn gedachte en kon slechts bevestigend antwoorden.

Het hotel waar we de vakantie zouden door brengen bleek er een te zijn van zeer grote luxe en onze kamer was een grote suite met een groot balkon waar op naast een riante zithoek ook nog een paar ligbedden stonden. Nadat we de koffers in de riante woonruimte hadden neer gezet pakte ik snel mijn zwembroek en verdween in de badkamer om me te verkleden. Toen ik terug kwam had mijn moeder in middels in de woonruimte het zelfde gedaan en had een mooie licht gele bikini aan getrokken. Haar door de zonnebank gebruinde huid stond er goed bij. Ze had me nog niet terug horen komen en dat gaf me de kans haar eens goed te bekijken. Haar bovenstukje was eigenlijk iets te klein voor haar riante c-cup en haar stevige, maar niet al te grote billen zaten strak in het broekje. Er ging een lichte rilling door me heen en ik bemerkte dat het me niet koud liet wat ik zag, wat voor al duidelijk werd door mijn iets wat hard wordende lul. Snel greep ik een handdoek en hield deze losjes over mijn arm mijn hard wordende mannelijkheid er achter verschuilend. Nooit had ik gedacht dat ik mijn moeder op deze manier zou bekijken, als mooie sexy vrouw.

Ik kwam terug in de realiteit toen ze zich omdraaide. Zullen we naar het zwembad gaan. Ze pakte ook een handdoek en vervolgens mijn hand en zo gingen we hand in hand naar het zwembad.

Bij het zwembad was er op het terras ook gelegenheid om te eten en de bar bleek geen sluitingstijd te hebben en zo brachten we de rest van de dag en avond door aan het zwembad. De ons bediende ober zag ons ook aan voor man en vrouw en voor ik daarop iets kon zeggen had Linda al een opmerking gemaakt. Terwijl de man weg liep keek ik haar aan. Wat maakt het uit schat was haar reactie, het is toch leuk om de mensen een beetje om de tuin te leiden. Daarbij niemand die ooit zal weten hoe het echt zit.

Ik vond het ergens toch wel een beetje vreemd. Linda deed naar buiten voorkomen of we man en vrouw waren, en vanaf het moment op de luchthaven was ik heel anders naar haar gaan kijken. Was het mijn verbeelding of stond er iets te gebeuren deze vakantie?

Het was al laat op de avond toen we terug gingen naar onze kamer. De combinatie van het mooie warme weer en de wijn die we gedronken hadden had duidelijk invloed. Linda had wat moeite overeind te blijven en gearmd liepen dan ook samen door de gang. In de kamer was het heerlijk koel en we besloten dat we naar bed zouden gaan. Ik pakte haar koffer en bracht deze naar de slaapkamer. Ik ging terug om mijn eigen koffer te pakken en ging op zoek naar de tweede slaapkamer. Ik kwam er al snel achter dat deze er niet was. Ondanks de riante indeling was de ruimte naast een riante woonruimte en dito badkamer maar voorzien van een slaapkamer. Ik bracht Linda op de hoogte van wat in mijn ogen toch wel een beetje een probleem was. Wat ze als antwoord gaf verbaasde mij volkomen.

Er staat een mooi groot bed waar we best samen in kunnen slapen. Word het net echt meneer en mevrouw, en ze keek me met een grote glimlach aan. Ik wist niet zeker of deze losse manier van denken door de wijn kwam of dat ze er echt geen probleem mee had.

Na me in de badkamer wat te hebben opgefrist ging ik in bed liggen waarna Linda de badkamer in ging. Ze kwam niet veel later terug in de kamer en mijn mond viel open van verbazing. Geheel naakt nam ze plaats in het grote bed. Ik zag haar mooie borsten met iets wat harde tepels, haar geschoren kutje en haar stevige billen.

Ik slaap thuis ook al tijd naakt en ik was niet van plan om het hier anders te doen, ik hoop niet dat je het vervelend vind. Daarbij ik heb ook helemaal geen nacht kleding bij me.

Het enige dat ik vervelend vond aan de situatie was mijn bij haar binnenkomst onmiddellijk hard wordende lul. Ik draaide iets op mijn zij zodat mijn harde paal geen zichtbare afdruk in de lakens zou maken. Ze boog zich naar me toe en gaf me een kus op de mond, iets wat ze al jaren niet meer had gedaan. Slaap lekker schat. Bij het weg draaien ging haar been langs mijn harde paal, ik verwachte een reactie maar er kwam niets. Ze had het zeker niet gemerkt dacht ik. Het duurde even voor ik de slaap kon vatten.

Toen ik midden in de nacht wakker werd had ik wat moeite om me te herinneren waar ik was. Ik voelde een naakt lichaam tegen me aan. Het was mijn eigen moeder die met haar rug tegen mij aanlag, haar billen ter hoogte van mijn slappe penis. Toen was ik ineens klaar wakker en voelde hoe mijn penis hard begon te worden tegen de billen van mijn moeder. Ik durfde me niet te bewegen, bang als ik was dat ze wakker zou worden en de reactie die het zou geven als ze zou merken dat ik met een stijve tegen haar aanlag. Voor mijn gevoel lag zo een lange tijd tot ze zachtjes tegen me begon te praten. Heb je er zo'n last van schat dat je met je naakte moeder in bed ligt. Ik hield me stil in de hoop dat ze dacht dat ik nog sliep. Ik voelde hoe haar hand over mijn zij ging. Ze verplaatste zich iets zodat ze met haar hand de voorkant van mijn boxershort kon bereiken. Ze wreef langzaam over mijn nog steeds harder worden de lul. Hmm wat een pracht exemplaar, hoorde ik haar zeggen. Ik had het niet meer en wilde haar ook betasten, maar was bang dat als ik dat zou doen ze er mee zou stoppen, dus ik deed nog steeds of ik sliep. Ik voelde dat zich zich omdraaide en en de lakens terug sloeg. Ze draaide me langzaam op mijn rug . Ik voelde hoe haar hand over mijn buik gleed en haar vingers tussen het elastiek van mijn boxershort gingen. Het duurde niet lang of ze had mijn lul in haar hand en merkte ook dat ze probeerde de boxer short verder uit te doen wat haar ook ten delen lukte. Langzaam begon ze me af te trekken en een gevoel van genot ging door me heen terwijl ik gelijk dacht dat niet waar kon zijn, mijn eigen moeder die me ligt af te trekken. Ik zakte weg in een waas van genot waar ik onmiddellijk uit kwam toen ik voelde dat mijn lul in iets warms en vochtig verdween. Ik hield het niet meer en opende mijn ogen. Wat ik zag deed me haast in een keer klaar komen. Linda lag me te pijpen. Ik richtte me iets op en ik zag dat ze dat merkte omdat ze me gelijk aan keek. Ik zag de twijfel op haar gezicht maar toch ging ze door. Het feit dat ik nu "wakker" was deed haar nog beter haar best doen en ze zoog me af als of haar leven er vanaf hing. De aanblik van dit alles zorgde er voor dat ik me niet langer kon inhouden en ik kwam klaar. Golf na golf warm zaad spoot ik in haar hete mond en ze deed alle moeite om alles door te slikken. Ik had het gevoel dat er meer uit kwam dan ik ooit had meegemaakt. Toen het gevoel wegzakte en mijn lul iets verslapte maakte ze zich van me los en keek me aan. Sorry schat maar ik kon me niet inhouden. Een blik van angst en verdriet kwam op haar gezicht. Ik pakte haar vast en drukte haar op me borst. Mijn vingers gingen door haar haar.

Het is al zo lang geleden dat je vader en ik seks hebben gehad. Ik weet dat dit eigenlijk niet kan, ik ben je moeder. Toen was het mijn beurt om eindelijk iets te zeggen en zei haar dat we zolang we op vakantie waren we best meneer en mevrouw konden zijn. Ze keek me aan en een glimlach kwam op haar gezicht. Het is net of het zo moest zijn toen we aan deze vakantie begonnen. Ze richtte zich op en begon me te zoenen. Haar tong vond de mijne en een hartstochtelijke kus was het gevolg. Nu was het mijn beurt om haar te verwennen. Ik legde haar op haar rug en begon haar lichaam te ontdekken. Eerst haar borsten. Ik Likte en zoog aan haar tepels. Even dacht ik er aan om haar borsten te neuken maar dat kon later nog wel. Ik ging langzaam naar beneden, Ik voelde aan haar lijf dat ze dacht dat ik wel haar kutje zou gaan likken maar sloeg deze plek over en ging door naar haar dijen. Nu pas viel het me op dat ze over haar hele lijf gebruind was en de gedachte dat ze dus regelmatig bij mij thuis naakt onder de zonnebank had gelegen maakte dat ik nog meer mijn best deed om haar het naar de zin te maken. Langs haar benen kwam ik terug bij haar dijen om uiteindelijk bij haar kale kutje uit te komen. Normaal vond ik dit niet mooi bij vrouwen om dat het ze zo kinderlijk maakt, maar haar stond het goed. Ik drukte mijn mond op haar vochtige grotje en ging langzaam met mijn tong naar binnen. Het duurde niet lang of ze begon langzaam te kreunen. De pijpbeurt die ze me had gegeven had haar duidelijk zeer geil,gemaakt want het duurde niet lang voor ze ook klaar begon te komen. Mijn lul was inmiddels weer tot volle stijfheid gekomen en terwijl ze klaar lag te komen kroop ik snel op haar en schoof bij haar naar binnen. Ik een rustig tempo begon ik in haar te pompen. Ik voelde hoe haar kut spieren nog steeds samen trokken van het orgasme dat ze had en mede daardoor voelde ik dat mijn eigen orgasme niet ver weg was ondanks dat ik kort daarvoor nog was klaargekomen. Ik verhoogde het tempo en kwam al snel grommend in haar klaar terwijl ze zelf ook weer een orgasme kreeg.

Toen ik wakker werd lag ik alleen in het grote bed. Ik dacht terug aan afgelopen nacht. Ik was bang dat het allemaal één grote vergissing was en dat we over een lijn waren gegaan die we nooit hadden mogen passeren. De drank zal er ook wel aan hebben bijgedragen. Ik was er van overtuigd dat mijn moeder dat ook zo zou zien. De rest van de vakantie zou ik wel op de bank in de woonruimte gaan slapen om erger te voorkomen. Ik stond op en liep naar de badkamer. Een koude douche bracht me tot leven en toen ik klaar was ging ik opzoek naar Linda. In de woonkamer was ze niet dus liep ik door naar het balkon. Omdat de deuren open stonden verwachte ik dat ze daar zou zijn maar het balkon was leeg. Met mijn handen op de reling keek ik uit over de baai waar aan het hotel zich bevond en kon niet anders denken dat de vakantie eigenlijk wel voorbij zou zijn. Misschien konden we beter maar proberen terug naar Nederland te gaan in plaats van nog bijna drie ongemakkelijke weken door te brengen ver van huis. In gedachten verzonken stond ik daar op het balkon.

Raad eens? Twee handen bedekte mijn ogen. Zonder wat te zeggen draaide ik me om. Nou zeg spel breker was haar reactie, slecht geslapen of ben je met het verkeerde been uit bed gestapt. Ik zei verder niets. Ze zag blijkbaar dat ik het ongemakkelijk had en pakte mijn hand en zetten me neer op een van de stoelen op het balkon. Wat is er schat, is er iets mis. Ik vertelde haar mijn gedachten en wat ik er van vond. Afgelopen nacht was een geweldige seksuele ervaring geweest maar niet een die gezien word als normaal. En ik voelde me er dan ook erg ongemakkelijk bij maar dan meer omdat ik de relatie tussen ons beide niet in gevaar wilde brengen. Ze slikte even maar hervond zich snel en vertelde dat ze die ochtend de zelfde gedachte had. Ze was langs het strand gaan wandelen om alles eens op een rijtje te zetten en was tot een conclusie gekomen. Als ze er allebei achter zouden staan was er niets aan de hand. Als een van beide twijfels had dan zou het eenmalig zijn en hoopte ze dat ze de rest van de vakantie gewoon gezellig konden door brengen. Het werd een lang gesprek maar uiteindelijk waren ze het samen eens. Zolang ze dit geheim voor zich zelf hielden was er niets mis mee. Twee mensen die van elkaar houden en van elkaar kunnen genieten zonder dat iemand het hoeft te weten. Na de vakantie zouden ze weer terug keren naar de oude situatie van moeder en zoon.

Ze stond op gaf hem een zoen en stelde voor roomservice te bellen voor een ontbijt.

Word vervolgd.

Report Story

by2014friends© 2 comments/ 18433 views/ 3 favorites

Share the love

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Favorite Author Favorite Story

heartNameAvailable, kinkybimale and 1 other people favorited this story! 

Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (2 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (2)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

You may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel