tagIncest/TaboeVerboden Geluk 01

Verboden Geluk 01

byFred_de_Geile©

Alle personages zijn 18 of ouder.

Dit is een incestverhaal, lees niet verder als U hiermee problemen hebt.


*

"Jack, kom je"? Riep ik door de openstaande passagier deur.

Jack, mijn achttienjarige zoon, stond zoals gewoonlijk te kletsen met zijn maten na school en het duurde altijd een eeuwigheid voor hij daarmee klaar was. En dan zeggen ze dat vrouwen kletskousen zijn. "We moeten je zus ook nog ophalen" werd ik ongeduldig. Eindelijk zag ik hem nog wat high-fiven en dan kwam hij aangeslenterd alsof hij alle tijd van de wereld had.

Ik had alle tijd om hem eens goed te bekijken. Zijn blonde haar stond stijf van de gel op zijn hoofd. Blauwe ogen, een smalle neus en mooie lippen. Van baardgroei was niet veel te merken maar dat is wel meer bij blonde kerels. Daaronder een stel brede schouders, waarschijnlijk omdat Jack veel aan sport deed. Smalle heupen, een lekkere kont en stevige benen er onder. Hij liep veel en dus was het niet verwonderlijk dat hij gespierde benen had.

Hij gooide zijn rugzak nonchalant op de achterbank en kroop op de passagiersstoel van mijn Volvo. "Hebben jullie geen tijd genoeg om te kletsen? Dat moet altijd zijn terwijl ik hier als huisbediende op je sta te wachten", preutelde ik. "Ach mam, het was de laatste schooldag. Ik weet zelfs nog niet wie ik volgend jaar zal terug zien. Dan mogen we toch wel afscheid nemen hé" gromde hij terug. Ik startte de auto en we reden naar de fitness waar ik onze dochter, Jill was Jack's tweelingzuster, nog moest ophalen. Zij volgde een andere richting dan Jack en had haar schooljaar deze middag afgesloten. Ze wilde niet dat ik speciaal voor haar twee keer moest rijden en had besloten na school nog naar de fitness te gaan zodat ik hen beiden samen kon oppikken. Ik reed de halve kilometer en zag Jill reeds op de stoep staan wachten voor de zaak.

Ze was een prachtige meid. Eveneens blond, de lange haren tot op haar kont, hetzelfde fijne gelaat als haar broer, maar daaronder een figuurtje waar coca-cola geld voor zou betalen om er reclame mee te maken. Rechte schouders, een paar ferme borsten er onder, smalle taille en daaronder niet te brede heupen. Haar stelten van benen waren nu echt goed te bewonderen omdat ze een minirok had aangetrokken. Aan haar voeten had ze nog de sportschoenen van in de fitness maar als je haar op hoge hakken zag was ze echt een beeld.

Ze trok de achterdeur open, gooide net zo nonchalant haar rugzak op de bank als haar broer even daarvoor had gedaan en liet zich vallen. "Zo, daar zijn we weer voor een paar maanden vanaf" zei ze terwijl ze met een klap de deur dicht trok. Ik keek in de achteruitkijkspiegel en zag dat ze een brede glimlach op haar leuke smoeltje had staan. Ze was duidelijk happy.

Wij wonen in een mooie villawijk en ik reed de auto, via een weg achter het huis, naar de inrit van de garage. Die stond achterin de tuin samen met een sauna en rommelhok waar ook de pompinstallatie van het zwembad stond. Eigenlijk wilden mijn man en ik er een soort gastenverblijf van maken, maar sinds de dood van mijn man zo een anderhalf jaar geleden, was dat er nooit meer van gekomen. Het was nu gedegradeerd tot hok waar alle tuingerief en zaken die we in huis niet of niet meer konden gebruiken stonden. Met de afstandsbediening opende ik de tuinpoort en parkeerde de auto voor de garage. Ik opende de garagepoort, zette de alarminstallatie af en sloot de poort weer. De kinderen stonden op het punt naar het huis te lopen toen ik hen terug riep. "Iedereen moet helpen dragen" riep ik. We hadden namelijk afgesproken om, binnen veertien dagen, naar onze villa in het zuiden van Frankrijk te gaan en daar had ik reeds een aantal aankopen voor gedaan. Ik opende de achterklep van de auto, gaf ieder een zak om te dragen, sloot de klep en we liepen naar het huis. Het pad liep eerst tussen wat struiken, daarna langs het zwembad en de jacuzzi, langs een gebouwtje waar er een kleedkamer, toilet en douche was voor degene die zich wenste om te kleden en dan via het grasperk naar het terras.

Ik opende de schuifdeur die van de leefruimte uit kwam op het terras en stoomde meteen door naar de keuken. Daar werden de zakken afgezet en de kinderen trokken meteen door naar hun kamer om zich te ontdoen van rugzak en andere kleren aan te trekken. Ik stouwde eerst de verse waren in de frigo en de bevroren zaken in de diepvries en deed dan hetzelfde. Onze villa heeft alle kamers op het gelijkvloers. Vanuit hall, living en keuken kan men naar een gang waar drie slaapkamers zijn en ook nog het bureel van mijn overleden man. De master bedroom is de eerste aan de linkerkant van de gang en heeft, net als de andere kamers een rechtstreekse toegang tot het terras. Mijn slaapkamer heeft ook een eigen badkamer terwijl de kinderen een badkamer moeten delen waarvoor ze over de gang moeten. Jill haar kamer is recht tegenover de mijne en Jack ligt op het einde van de gang naast de badkamer.

Het was zomer en ik besloot dan ook enkel een topje met een short aan te trekken. Ik hou er van bloot te lopen in huis, maar sinds de dood van mijn man en met een volwassen zoon als enige man in huis, had ik dat eigenlijk niet meer gedaan. Tenzij ik alleen was. Dan kon ik niet snel genoeg uit de kleren. Maar ik droeg wel meestal losse kleren zonder ondergoed. Zodat ik toch nog een beetje het gevoel had van bijna naakt te zijn.

Ik begon de rest van de meegebrachte boodschappen weg te stouwen. Even later stond Jack achter mij, "kan ik je helpen mama" vroeg hij. "Neen jongen, ik ben al bijna klaar" zei ik terwijl ik me omdraaide. Hij stond daar, alleen gekleed in een zwembroek. Zijn prachtige gespierde lijf zou zeker nog veel vrouwenharten doen slaan vermoedde ik. Zelfs het mijne sloeg sneller toen ik hem daar zo zag staan. Met zijn mooi gebruinde huid, een felgekleurde zwembroek en daar was een ferme bobbel in te zien. Het was lang geleden dat ik mijn zoon nog naakt had gezien, maar ik wist zeker dat hij goed geschapen was daar onderaan. Zelfs in slappe toestand veroorzaakte zijn geslachtsdeel een bult in zijn broek waar anderen maar konden van dromen. Niet verwonderlijk, zijn vader was ook groot geschapen geweest. En een hete bok erbij die alle dagen minstens drie zaadlozingen nodig had om zich goed te voelen. Als hij ook zo was dan beloofde dat nog wat te worden. En ik had wel een sterk vermoeden omdat ik regelmatig vuile onderbroeken, handdoekjes en papieren zakdoekjes opruimde in zijn slaapkamer die stijf stonden van het gedroogde sperma. Maar dat is normaal bij elke jongen van die leeftijd. "Dan ga ik wat zon meepakken nu ze schijnt" zei hij en liep richting de ligstoelen die aan het zwembad stonden. "Doe dat, ik kom dadelijk ook als hier alles weg is" riep ik na.

Toen ik even later klaar was en door het raam richting zwembad keek, zag ik dat Jill, die waarschijnlijk recht vanuit haar slaapkamer naar het zwembad gelopen was, bezig was Jack's rug in te wrijven met zonne crème. Niet dat ze het echt nodig hadden hier in ons landje, maar we wilden toch voorzichtig zijn. Er werd zo veel gepraat over huidkanker en zo dus smeerden we ons meestal wel in. Ze had een kleine bikini aan die niet veel aan de verbeelding over liet. Het bovenstukje bedekte amper haar tepelhoven en het broekje liet heel haar kont bloot. Juist haar schaamstreek was bedekt. Je kon de prachtige borsten, ze heeft een C-cup, stevig op haar lichaam zien staan. Zelfs nu ze heen en weer bewoog om haar broer in te smeren, volgden ze elke beweging van haar lichaam zonder wiebelen. Haar kontje stak stevig achteruit in de lucht.

Ik liep de keuken uit en, nadat ik een handdoek opgehaald had in het verkleedhuisje, vleide ik mij ook op een ligzetel. Naast mij had Jill haar handdoek op een zetel gelegd. Wij hielden er meestal van in de richting van de zon te liggen terwijl Jack meestal met zijn hoofd naar de zon lag omdat hij wat wilde lezen en anders de zon in zijn ogen scheen. "Dat mag je dadelijk bij mij ook doen als je wilt Jill" zei ik terwijl ik alvast begon mijn armen en benen in te smeren. "Maar je hebt helemaal geen bikini aan mama" antwoordde ze. "En dan? Hoe lang is het geleden dat jullie nog naar het strand zijn geweest? En liggen ze daar dan niet met bosjes boven bloot?" vroeg ik. "Ja, dat wel. Maar jij bent ons mama" zei ze. "En hebben mama's andere borsten dan andere vrouwen" vroeg ik. "Neen, maar de laatste jaren hebben we hier thuis nooit meer bloot gelegen". "Dat is zo. Maar daar wil ik terug verandering in brengen. Tenminste wat mij betreft. Weet je nog dat we hier vroeger allemaal bloot lagen. Papa ook trouwens". "Ja, dat weet ik wel, maar dat is al een hele tijd niet meer zo".

"Weet ik wel. Maar dat hadden papa en ik afgesproken. Vanaf jullie in de pubertijd kwamen tot je meerderjarig was zouden wij ons op dat gebied beperkt hebben om jullie niet te veel te storen. En nu zijn jullie beiden meerderjarig. Jullie hebben beiden een lief en weet waar Abraham de mosterd haalt. Dus ik zie niet in waarom we deze komedie nog langer zouden laten aanslepen. Ik lig trouwens veel liever bloot dan aangekleed. Met al dat plakkerige gedoe als je nat bent van het zwemmen. Leuk is anders. Trouwens, hoeveel vierkante centimeter van je huid is bedekt door jouw bikini" vroeg ik Jill. Ze lachte een beetje. "Daar heb je wel gelijk in". En dus trok ik mijn top en short uit en begon mijn borst in te smeren. Ik zag ze beiden kijken. Jill lachte maar wat maar op Jack's gezicht zag ik een heel andere uitdrukking. Toen ik bezig was mijn onderlichaam in te smeren, ik ben helemaal kaal daar beneden, zag ik Jack zijn onderlijf wat heen en weer bewegen. Ik kon mij voorstellen wat daar gebeurde maar schonk er zogezegd geen aandacht aan. Hij moest dat groeiend geval daar wat ruimte geven en schikte zijn onderlijf steeds een beetje anders. Toen ik klaar was ging ik op mijn buik op de zetel liggen en Jill kwam in mijn richting. Ze spoot een grote klodder crème in haar hand, wreef haar handpalmen even over mekaar om de crème wat te verwarmen en smeerde toen heel mijn rug in.

"Moeten wij ook bloot dan" vroeg Jill nadat ze klaar was met smeren. "Jullie moeten niks. Maar jullie mogen wel" antwoordde ik. Jill liep naar haar zetel en ik zag dat ze de sluiting van haar bh losmaakte. Ze hield hem wel op zijn plaats tot ze op de zetel lag. "En wie smeert mijn rug in" vroeg ze. "Laat je broer dat maar doen, ik ben zo moe als een hond van al dat shoppen daarstraks" zei ik. "Jack, smeren broertje" riep ze. Maar er kwam geen beweging in Jack. Toen ik mijn hoofd draaide om te kijken zag ik dat zijn gelaat rood aangelopen was. "Komaan Jack" zei ik, "je zus heeft jou ook ingesmeerd, dus moet jij dat ook maar doen". "Laat ze eerst maar wat op haar rug liggen, ik zal het dadelijk wel doen" antwoordde hij. Ik begreep het probleem meteen. Hij had een stijve en wou dat niet laten zien. "Segggg" preutelde Jill. "Draai je maar even om Jill, want Jack heeft een probleempje" lachte ik. Jill keek me aan en ik deed de armbeweging waarmee men gewoonlijk een stijve imiteert. Ze keek me niet begrijpend aan en toen haar nikkel viel begon ze hard te lachen. "Tja, dat heb je met mannen die niets gewoon zijn hé" schaterde ze. Jack werd zo mogelijk nog roder maar zei niets. Hij draaide zijn hoofd naar de andere kant zodat hij ons niet meer rechtstreeks moest aanzien. Waarschijnlijk in de hoop dat zijn zwelling snel zou afnemen. Jill draaide zich op haar rug en liet haar bovenstukje naast de zetel vallen. Haar borsten priemden fier omhoog.

Na een half uur draaide ik mij op mijn rug. Ook mijn borsten staken nog vooruit, al waren ze dan niet meer zo stevig als die van Jill. Ik was uiteindelijk negentien jaar ouder en had twee kinderen gezoogd. Maar voor de rest kon je mijn lichaam wel vergelijken met dat van Jill. Ik zag Jack nog steeds met zijn gelaat afgewend op zijn buik liggen. Ook Jill wilde nu wel eens draaien. "Jack, kom je mij insmeren? Ik wil omdraaien" riep ze haar broer. Jack begon recht te kruipen en draaide zich in onze richting. Ik hoorde hem kreunen toen hij de twee blote vrouwenlijven zag. Maar hij stond recht en liep naar zijn zuster. Die gaf hem de sunblock en draaide zich op haar buik. Haar kont lag nu bloot behalve het dunne strookje dat tussen haar billen liep. Maar daar kon je zo niets van zien. Hij spoot een klodder in zijn hand en begon zijn zus in te wrijven. Ik zag zijn ogen regelmatig naar haar mooie achterste gaan en af en toe ook wel eens in mijn richting. Maar ik deed of ik het niet zag. Wat ik wel zag was dat zijn fluit opnieuw begon te groeien in zijn zwembroek. En voor zover ik het kon volgen moest hij voor zijn vader niet onder doen. Op een gegeven moment moest hij hem opzij steken of hij was boven de bovenrand van zijn zwembroek uitgekomen. Toen hij dat deed keek hij even in mijn richting om te zien of ik het gemerkt had. Ik lachte hem toe alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Na het avondeten zaten we, zoals gebruikelijk sinds mijn man overleden was, gezellig bij mekaar in de leefruimte op de banken naar de televisie te kijken. Ik kan mij de naam van de film niet herinneren maar er kwam redelijk wat erotiek in. Geen porno, dat mocht niet op de openbare omroep. Maar er was toch redelijk wat bloot te zien en ook een beetje verdekte neukpartij was te zien. Ik werd er zelf warm van. Ik voelde hoe mijn preut nat werd. Ik zag ook regelmatig Jack's lul een aantal maten groeien. Al werd hij niet volledig stijf.

Na de film ruimden we de glazen op en ieder vertrok, na mekaar goede nacht gezoend te hebben, naar zijn eigen slaapkamer. Ik zei dat ik de deuren wel zou sluiten en het alarm aanzetten en de kinderen vertrokken al. Ik sloot alle schuifdeuren en draaide de lichten uit.

Toen ik van onder de douche kwam, stapte ik door de schuifraam bloot het terras op. Ik genoot van de koelere avondlucht. De sterrenhemel was prachtig. Ik stak een sigaret op en liep een beetje rond om mij te ontspannen. Ik had me wat gespannen gevoeld nadat ik had gezien hoe Jack een stijve had gekregen aan het zwembad en ook later bij de televisie. Ik had nu anderhalf jaar geen sex meer gehad en had er ook in die tijd niet bij stil gestaan. Het leek wel of er in mijn lichaam een knop was omgedraaid nadat mijn man omgekomen was. In het begin had ik het druk gehad met alle regelingen voor begrafenis, erfeniskwesties en hoe het met de zaak verder moest. Mijn man had een computerzaak opgebouwd waar nu vijfendertig mensen hun brood verdienden. De zaak draaide goed en het bestuur dat er was toen mijn man nog leefde, zorgde er voor dat zulks ook nadien het geval was. Ik moest mij om geld geen zorgen maken. Zelfs zonder de inkomsten van de zaak waren wij, door de levensverzekering van mijn man, verzekerd van een zorgeloos bestaan. Alles wat we bezaten was afbetaald door de schuldsaldoverzekering dus ook daar geen zorgen. Misschien was het daardoor dat mijn lichaam terug een beetje begon te ontdooien.

Ik zette de computer op in mijn slaapkamer om mijn mails te checken. Gelukkig zat er niets van belang in de box en ik sloot het mailprogramma af. Plots viel mijn oog op een pictogram in de taakbalk. Mijn man had, toen de kinderen jonger waren, een programma geïnstalleerd waarmee hij in het oog kon houden wat ze op internet zoal uitspookten. Dat had ik al anderhalf jaar niet meer bekeken. Hetgeen daar gebeurde werd opgeslagen op een aparte server in de zaak dus daar zou wel al het een en ander op kunnen staan. Ik klikte op het pictogram en kreeg een oneindig lange lijst met mappen van de twee computers van de kinderen en de data van de opname. Ik begon de mappen te bekijken. Meestal was er niet veel te zien. Welke sites ze bezochten, met wie ze chatten en snel verwijderde ik een hoop bestanden van de server. Toen ik echter op een van de mappen klikte van Jack's computer, zag ik dat hij een videogesprek had gedaan met een vrouw die ongeveer mijn leeftijd moest hebben. Haar hoofd was niet te zien en ik keek alleen tegen haar nog geklede lichaam. Ook hij zat op dezelfde manier, aangekleed, maar zonder hoofd op de video. Ik kon de conversatie volgen en die werd al langer hoe erotischer. Maar op een gegeven moment werd de chat afgebroken omdat de vrouw zei dat haar man thuis kwam. Ik begon mij af te vragen waar Jack zich zoal mee bezig hield. Ik bekeek een paar volgende mappen maar die verwijderde ik omdat er niets in te zien was. Opzoekingen voor school, televisie en sport, een aantal spelletjes enzovoort. Tot ik weer een map opende waar hij met dezelfde vrouw zat te chatten.

Het gesprek werd heter en heter maar nog steeds was er geen naakt te zien. Tot de vrouw op een gegeven moment vroeg of Jack een grote lul had. Wat hij bevestigde. Hoe groot wou ze weten. Groot antwoordde hij. En of ze hem mocht zien. Hij antwoordde bevestigend maar vroeg wel of zij dan ook wat zou laten zien. Het duurde even, maar toen antwoordde ze dat ze haar borsten zou tonen. Daarna stond Jack recht en trok zijn short en onderbroek uit. Zijn lul hing half stijf opzij. Mijn brein ontplofte bijna toen ik dat zag. Ik zag de lul van zijn vader op het scherm staan. Zou het kunnen dat Jack even zwaar gebouwd was? Dan had hij drieëntwintig centimeter fluit staan als hij stijf was. Het gevaarte hing nu al dik en gezwollen tegen zijn dijbeen. De vrouw was onder de indruk. En ik ook. Ik voelde mijn schede nat worden van de aanblik. Mijn tepels werden stijf en ik kreeg een gevoel in mijn lijf dat ik al lang niet meer gehad had. Mijn ene hand pakte mijn borst en begon er zacht over te strelen en in te knijpen. Ook de tepel kreeg een beurt. Mijn andere hand lag in mijn schoot en bedekte mijn kale pruim.

De vrouw trok nu haar T-shirt over haar hoofd en zat er in een zwarte kanten bh. Ze had mooie borsten voor zover ik dat kon opmaken. Ook Jack vond dat want ik zag zijn lul schoksgewijs groeien. Toen ze de sluiting op haar rug losmaakte, schoot hij in een keer recht overeind en stond stijf tegen zijn buik. Hij kwam tot boven zijn navel. De vrouw begon haar tepels te strelen en ik zag hoe Jack's lul wipte van hitsigheid. En toen trok ze weer snel haar T-shirt aan. Haar man was er weer zei ze. En het gesprek werd beëindigd.

Ik moest vele mappen doorploeteren voor ik een vervolg op deze chat te zien kreeg. Ik kon maar niet besluiten de computer af te sluiten. Ik wou weten hoe het verder ging. Op de volgende chat vroeg de vrouw al snel weer om hem te mogen zien. Ze trok ook onmiddellijk haar bloes uit waar ze deze keer niets onder aan had. Jack was stijf in een wip. Ze vroeg of hij zich wou masturberen. Jack antwoordde bevestigend, maar dan wou hij ook de rest van haar wel zien. Weer duurde het even voor de vrouw reageerde. Haar lichaam draaide een paar keer opzij. Ik had de indruk dat ze ergens naar keek of met iemand praatte. Toen stond ze recht, ritste haar rok los en stroopte een string af zodat ze helemaal naakt was. Ze had een kale muis met enkel een landingsbaan schaamhaar er boven. Ik kon zien dat haar schaamlippen roze en gezwollen waren. Ze moest dus wel geil zijn. Ook haar tepels stonden fier overeind.

Jack's grote fluit stond te kloppen tegen zijn buik en ik kon een druppel voorzaad op zijn grote rode eikel zien verschijnen. Hij nam zijn lul ter hand en begon er zachtjes aan te trekken. Hij vroeg de vrouw of ze mee deed. Ze aarzelde niet en haar hand ging, nadat ze haar vinger nat gelikt had, recht naar haar kittelaar. Ze wreef zichzelf snel op en neer. Met twee vingers opende ze haar binnenste schaamlippen zodat het roze interieur van haar vagina goed te zien was. Mijn eigen vingers deden op dit moment dezelfde bewegingen. Ik voelde het sap gewoon uit mij lopen, zo geil was ik. Ik wist dat ik mij moest beheersen want dat ik anders dadelijk zou klaarkomen. Maar de druk was te groot. Ik drukte een vinger naar binnen terwijl mijn andere over mijn kittelaar bleef wrijven. Het kan niet langer dan een minuut geduurd hebben voor ik mijn orgasme door mijn lijf voelde razen. Ik hoopte maar dat ik het niet uitgeschreeuwd had zodat de kinderen dit zouden horen. Het duurde zeker een paar minuten voor ik weer volledig bij mijn positieven was. Toen ik mijn blik weer op het scherm gericht had, zag ik dat ook de vrouw elk moment kon komen, zo stond ze te schudden op haar benen. Jack trok als een razende aan zijn fluit. En mijn vingers waren ook al opnieuw begonnen. Mijn kut was nu kletsnat en ik stopte drie vingers van mijn ene hand naar binnen die ik snel in en uit liet gaan terwijl mijn andere hand mijn kittelaar en af en toe mijn tepels onder handen nam. Toen meldde Jack dat hij bijna ging spuiten. Hij ging op zijn stoel zitten en richtte de camera zodat alles goed in beeld kwam. Zijn hand ging als gek op en neer terwijl zijn andere in zijn ballen kneep. Het leek wel of hij het zaad er wou uitknijpen.

Report Story

byFred_de_Geile© 4 comments/ 30865 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
6 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel