tagIncest/TaboeVerboden Geluk 03

Verboden Geluk 03

byFred_de_Geile©

Verboden geluk 03.

Vervolg op Verboden geluk 02

Alle personages zijn 18 of ouder.

Dit is een incestverhaal, lees niet verder als U hiermee problemen hebt.

*

Een paar dagen later, we hadden net naar het televisienieuws gekeken en de weerman had voor morgen een hete, windstille dag aangekondigd, vroeg Jill of we niet een dagje naar zee konden morgen. Daar zou tenminste nog een briesje zijn. Ik keek naar Jack en die trok zijn schouders op, "mij goed" knorde hij. "Ik wil ook wel, maar dan wel naar het naaktstrand" stelde ik mijn eis. Daar scheen iedereen het mee eens te zijn. Alleen Jack mopperde weer dat hij een hele dag met een stijve ging rondlopen, maar toch spraken we af om het te doen. En dus kroop voor een keer iedereen eens vroeg in bed.

Vermits ik vroeg gaan slapen was zat ik de volgende morgen reeds om zeven uur met een kop koffie op het terras. Het was nog zalig genieten. Lekker fris en de vogeltjes hielden hun ochtendconcert. Rond acht uur verscheen Jill. "Morgen mama". "Ook een goeie morgen meid. Maak die andere slaapkop ook maar ineens wakker, anders is het straks de moeite niet om nog naar de zee te rijden. Voor hij klaar is en we moeten nog een uur rijden ook". Ze verdween terug naar binnen. Het duurde best wel een tijdje eer ze terug kwam met Jack in haar kielzog. "Ik heb hem meteen maar van zijn ochtendprobleem verlost" lachte ze terwijl ze met haar hand over haar lippen wreef alsof ze nog wat sperma moest afkuisen. "Goed zo, dan laat hij ons onderweg toch al wat met rust" lachte ik.

Iets na tien uur kwamen we aan op de parking van het strand. Ieder had een rugzak bij en Jack droeg ook nog een vrieszak waar het nodige in zat om te eten. We moesten nog een kwartier lopen door bosgebied voor we aan het strand kwamen. Toen we zo ver waren, gingen we eerst wat drinken in de strandtent. We kochten daar ook nog een paar flessen gekoelde witte wijn en een paar frisdranken. Die stopten we bij in de vrieszak. Jack had er geen probleem mee om dit alles te dragen. "Moeten we ver lopen?" vroeg Jill toen we even later aan de waterkant langs het strand liepen. "Moeten niet" zei ik, "maar vermits het hier nog vol aangeklede mensen zit die beslag leggen op het naaktstrand ga ik liever wat verder. Ook wat betreft Jack zijn probleem". Ze zuchtte eens en we liepen verder langs het strand.

Uit ervaring wist ik dat we, eens voorbij de tweede golfbreker, waarschijnlijk wel meer op ons gemak zouden zijn. En dus liepen we nog een kleine kilometer langs de waterlijn. Daar was het zand nat en stevig en dus gemakkelijker om te lopen. En vermits het hoog water was, was het maar een meter of vijftig van de waterlijn tot aan de duinen. Toen we tussen de palen van de tweede golfbreker door stapten hadden we al een tijdje bijna niemand meer gezien en verderop bleek er helemaal niemand te zitten. Het was natuurlijk nog vroeg dag. We liepen naar de duinen en gooiden onze rugzakken in het zand. Het zweet liep al in beken van onze lijven en het was nog niet eens middag.

Ik had in mijn rugzak een zeer groot zelfgemaakt strandlaken van drie op twee meter en, samen met Jill spreidde ik dat uit op het warme zand. Zonnecrème en handdoeken kwamen dan weer uit Jill's rugzak. Jack groef een put in het zand waar hij de vrieszak bijna volledig in stak. Alleen de top kwam er nog boven uit zodat we af en toe er wat konden uithalen. Zo bleef hij nog beter fris dan dat hij heel de tijd aan de volle zon werd blootgesteld. Toen we gesteld waren trokken we eerst onze kleren maar eens uit. "Ik ga eerst even het water in" zei Jack. Dat leek ons een goed idee en even later speelden we alle drie in het op dit uur nog redelijk frisse zeewater. Even later lagen we alle drie goed ingesmeerd in de zon te bakken.

's Middags aten we het meegebrachte eten en dronken koele witte wijn uit plastic glazen. Het water was aan het wegtrekken en het zal nu al zo een honderd meter van onze plaats tot aan de waterlijn geweest zijn. Daar liepen regelmatig wandelaars, zowel naakt als aangekleed, langs het strand. Zij genoten op hun manier van deze prachtige dag. Ook boven ons, op de duin, liep er af en toe een man voorbij. Altijd alleen en goed rondkijkend. "Wat doen die kerels daarboven toch" vroeg Jill zich af. Ik lachte, "dat zijn gluurders. Die komen kijken wie waar ligt en of er soms kans is om wat te zien als er iemand wat uitspookt. Daar moet je je niets van aantrekken. Die zijn ongevaarlijk". Ik dronk mijn wijn op, draaide mij op een zijde en zei dat ik een dutje ging doen. "Maak mij wakker als ik te lang maf. Ik wil niet verbranden voor we op reis gaan". Even later was ik in dromenland.

Een tijd later werd ik wakker van een druk op mijn blaas. Hetgeen ik vanmorgen gedronken had moest er uit. Ik zette mij recht en kwam tot de conclusie dat het een heel eind lopen was tot aan het water. Vermits het strand hier maar zeer geleidelijk omlaag gaat is het strand bij laag water verschillende honderd meter van aan het water tot de duinen. En ik had geen zin om zo ver te lopen. Ik keek eens rond en zag dat een koppel dertigers zich een meter of vijftig van ons had neergelegd. Voor de rest was er niemand te zien. Om niet te veel de aandacht te trekken kroop ik op handen en voeten tot tegen een paal van de golfbreker. Daar zette ik me op mijn hurken en zette de sluis open. Mijn plas spoot een meter van mij vandaan het zand in.

Zo te zien had het koppel even verderop niets in de gaten, maar Jack hoorde natuurlijk het geklater van mijn urine. Hij keek op wat er gebeurde en nog voor ik de laatste druppel uit mijn blaas had geperst had hij een stijve vanjewelste. "Shit mama, jij doet dat hier zo maar open en bloot" kreunde hij. "Ik was te lam om naar het water te lopen en de duin opklimmen doe ik niet want dan zit het hier dadelijk vol gluurders" antwoordde ik terwijl ik wat met mijn kont wiebelde om de laatste druppels er af te schudden. "Maar jij wordt ook van alles heet hé. Heb je nog nooit een vrouw zien pissen?" vroeg ik. Hij schudde van links naar rechts met zijn hoofd. "Tja, dan heb je het nu ineens gezien hé. Iedereen moet het af en toe en voor jullie, mannen, is dat gewoon. Van vrouwen zijn jullie dat niet gewend natuurlijk".

Weer wat later lag ik op mijn zij in een meegebracht modeblad te kijken. Jack, wiens lul gelukkig zonder actie wat gekrompen was, lag naast mij rond te kijken terwijl Jill aan de andere kant van het strandlaken leek te slapen. Opeens zag ik zijn lul beginnen steigeren. In een paar seconden stond hij weer stokstijf. Ik keek hem aan, "wat gebeurt er jongen?" Hij schudde met zijn hoofd naar het stel even verderop. De vrouw had zich een paar meter voor haar man op haar hurken gezet. Ze had een fototoestel in de hand maar ik zag dat ze helemaal niet bezig was foto's van haar metgezel te maken. Een stevige straal pis spoot van tussen haar benen het zand in. We konden ook goed zien dat de penis van de kerel schoksgewijs omhoog kwam. Ook hij zal genoten hebben van het zien van een plassende vrouw.

Toen ze uitgeplast was, schudde ze wat met haar kont en stond recht. Nu keek ze naar ons en kon niet anders dan Jack's stijve fluit tegen zijn buik zien liggen. Haar mond viel heel even open. Daarna zei ze iets tegen haar partner en die keek ook. Hij had zelf een flinke lul voor zich uit steken maar die was een eind korter dan wat Jack presenteerde. Ze was duidelijk onder de indruk. Ze had haar mond snel weer gesloten maar bleef toch nog even kijken naar die grote lul die schijnbaar genoot van de aandacht. Hij kopte op en neer tegen zijn buik. "Hé, exhibitionist" lachte ik. Jack keek me aan en lachte terug. "Ik moet toegeven dat ik het wel tof vind als er zo een mooie vrouw naar mij kijkt" gaf hij toe. "Maar dat weten jullie waarschijnlijk zelf ook wel. Jullie gluren de ganse dag naar mijn pisser".

De vrouw legde zich op haar zijde tegen haar partner met haar hoofd op zijn schouder. Ze lag zo dat ze Jack's lul kon blijven zien omdat haar hoofd wat hoger lag en ze zo over het lichaam van Jill kon kijken. Ze kuste haar man en streelde zacht over zijn behaarde borst. Af en toe draaide ze wat aan zijn tepels en dan zagen we zijn lul opspringen. "Willen we hen nadoen" lachte ik naar Jack. Die gromde toestemmend en ik kroop tegen hem aan, legde mijn hoofd op zijn schouder en begon haar bewegingen na te bootsen. Het duurde niet lang voor de vrouw in de gaten had wat er gaande was. Ze begon nu wat meer uit te dagen. Haar hand streelde lager en lager. Ze wreef over de buik van haar man maar raakte zijn penis niet aan. Ik deed hetzelfde bij Jack. Die knorde gelukzalig en zijn lul wipte af en toe op.

Ze keek eens rond. De mensen die aan de waterlijn liepen konden ons nog wel zien liggen maar zouden al heel goede ogen moeten hebben om de details van onze activiteiten waar te kunnen nemen. Toen keek ze weer naar ons en liet haar hand over het dijbeen van har vent glijden. Zachtjes gleed ze omlaag tot halverwege en dan schoot haar hand tussen zijn benen en kwam ze daar weer omhoog. Toen ze zijn balzak raakte zagen we zijn lul weer wippen. Ik deed bij Jack hetzelfde. Toen ik de binnenkant van Jack's dijbeen streelde, deed hij zijn benen wat uit elkaar. Hij genoot duidelijk van wat we deden. Zijn zak, die even daarvoor nog slap tussen zijn benen had gelegen, was nu helemaal strak opgespannen doordat zijn lul zo stijf was dat hij al het overtollige vel omhoog trok. Er waren bijna geen rimpels meer te zien. En toen mijn hand er langs gleed wipte ook zijn grote staaf de lucht in.

Ze had goed in de gaten wat ik deed. En waarschijnlijk vroeg ze zich af hoe ver ik met haar mee zou gaan. Ik zag haar iets zeggen tegen haar man en de volgende keer dat haar hand tussen zijn benen omhoog kwam, liet ze die niet naast de zak naar zijn buik gaan maar streelde ze over zijn ballen met haar vlakke hand en liet twee vingers heel zacht over de stijve lul glijden. Ik deed het haar na. Weer sprong Jack's lul een eind op toen ik mijn hand over zijn zak met eendeneieren liet glijden. "Oooohhhh mama, dit voelt zo lekker. Ik zou al bijna kunnen spuiten" kreunde hij. "Laat maar komen jongen, jij kan hem toch gemakkelijk recht houden nadat je gespoten hebt" lachte ik. Toen de vrouw haar kerel begon te masturberen en ik hetzelfde deed, spoot Jack wel een straal of tien de lucht in terwijl zijn kont zeker dertig centimeter van de grond kwam. De meeste stralen spoten gewoon over zijn schouder het zand in. Alleen de laatste drie vielen op zijn buik. Ik likte al het zaad wat op zijn lichaam gevallen was op en bleef hem gewoon verder masturberen. Of ze het goed kon zien weet ik niet maar ze trok in elk geval grote ogen.

We zagen hoe ze haar hoofd omlaag liet schuiven op de buik van haar man. Haar tong schoot uit en ze begon aan de eikel van zijn stijve lul te likken. Ik volgde haar voorbeeld. We bekeken mekaar constant terwijl we alles hetzelfde deden. Zij trok hem af, ik trok hem af. Zij zoog er aan, ik ook. Jack lag echt te genieten. Hij had dan wel net lekker gespoten maar zijn lul liet niets zien dat op verslappen deed lijken. Hij pompte gewoon zijn lul diep in mijn mond op momenten dat ik hem afzoog. Opeens zette ze zich recht. Ze zei iets tegen haar man en ook hij stond recht. We zagen dat ze hun handdoeken een beetje draaiden zodat ze nu dwars tegen ons konden liggen. De man stond daar met zijn fluit recht vooruit en ze deed teken dat hij zich moest leggen. Hij legde zich met zijn voeten naar ons. Zij keek nog eens goed rond. Een tijdje hield ze ook de duintop in het oog maar ze zag daar waarschijnlijk niets. En toen zette ze zich schrijlings over haar man. Ze pakte zijn lul en stak hem in één beweging in haar kut. Ze zakte helemaal door en bleef zo zitten.

"Heb jij aan condooms gedacht" vroeg ik Jack. Dat had hij niet, helaas. "Maar ik kan toch voor het zingen de kerk uit" probeerde hij. "Kan ik daar op rekenen Jack? Je weet dat ik nog niet echt veilig ben hé". Hij knikte. Ook wij draaiden ons nu zo dat het koppel een goed uitzicht op ons had. Ik zette me over Jack met mijn gezicht in hun richting en liet me zakken. Mijn kut lekte sap van geilheid maar toch kostte het me nog een beetje moeite voor ik de hele lengte van zijn keiharde lul in mij had zitten. En toen zat ik ook even roerloos te genieten van het kloppende gevoel van die dikke paal die mij zo ongelofelijk opvulde. Ik pakte mijn eigen tieten en begon mijn tepels te strelen en knijpen. Nu deed zij mij na.

Mijn kut krampte van verlangen maar toch wilde ik het spel lang laten duren. Heel zachtjes begon ik te bewegen. Eerst schoof ik mijn onderlijf wat voor en achteruit zodat zijn lul maar een klein beetje in mij bewoog maar lang hield ik dit niet vol. Ik begon harder en harder te wrijven en dan mijn lichaam omhoog te bewegen zodat steeds meer lul in en uit mijn lekkende kut ging. Ik voelde mezelf smoelen trekken van geilheid. De vrouw volgde nog steeds ons voorbeeld. De man had zich zo gelegd dat ook hij nog kon zien wat er gebeurde. Hij keek nu over Jill's benen die niet zo hoog waren als haar lichaam. Hij moet een mooi uitzicht gehad hebben. Hij zag en voelde hoe zijn eigen lul in de kut van zijn vrouw gleed en kon dan ook nog zien hoe ik zat te genieten van die lange fluit die mijn lijf beukte.

Net op dat moment zag ik de vrouw stoppen met bewegen en omhoog kijken. Ook ik stopte en keek. Drie koppen waren tussen het helmgras te zien. "Gluurders" deed ik teken naar Jack. "Moeten we ons daar iets van aantrekken" vroeg hij. "Wij gluren toch ook naar dat andere koppel en zij naar ons". Ik besloot er mij niets van aan te trekken en begon opnieuw te wippen. Toen de vrouw dat zag keek ze nog eens naar de drie mannen en volgde toen mijn voorbeeld. Net op dat moment werd Jill wakker. Het duurde even voor ze goed genoeg bij haar positieven was om te begrijpen wat hier allemaal gaande was. Maar toen was ze er ook meteen bij. Ze zette zich recht, keek nog eens rond en kroop toen op handen en knieën naar Jack. Ze lichtte haar been over zijn hoofd en haar kut zakte zonder pardon op zijn mond. Er was geen woord gezegd. We konden duidelijk zien hoe de vrouw haar mond wijd open viel en bleef. Ze begon nu haar eigen kittelaar te strelen en wipte sneller op en neer. Aan het bekkentrekken te zien was ze niet ver meer van haar hoogtepunt af.

Bij mij was het niet anders. Ik voelde hoe ook bij mij een orgasme op komst was. Mijn kut kneep Jack's lul bijna fijn. Ik kreeg tintelingen in heel mijn lichaam. Mijn borsten zwollen zo mogelijk nog meer en mijn tepels priemden naar buiten. En toen kwam ik met een luide schreeuw klaar. Ik kon even niet meer wippen zo werd mijn lichaam door de genotskrampen dooreen geschud. Mijn hoofd vloog alle kanten op en mijn gekreun moet tot aan de waterlijn te horen zijn geweest. Het duurde een hele tijd voor ik alles weer op een rijtje had. Maar toen ik de nog steeds keiharde lul in mijn kut voelde begon ik opnieuw te bewegen.

De drie mannen stonden recht en kwamen, hun stijve lullen eerst, van de duintop naar beneden. "Mama...... je moet er af want ik ga schieten" riep Jack. "Nu .... mama..... pas op.....ik kommmmm" kreunde hij. Zo snel ik het goed door had lichtte ik mijn lijf op en stapte naast hem het zand in. Net op tijd om de eerste straal te ontwijken. Jill kon dat echter niet. Zij kreeg die straal vol op haar tiet. Toen ze dat voelde boog ze zich voorover. Ze wilde Jack's zaad drinken. Maar ook voor de tweede straal kwam ze te laat. Die spoot haar recht in haar gelaat. Maar toen stulpte ze haar weid opengesperde mond over die dikke eikel en zoog al de rest van het zaad in haar mond op. Ze bleef op zijn lul zuigen tot ze de laatste druppel er uit had. "Mmmmmm lekker" hoorde ik haar gekreun.

Jill kroop recht en verplaatste zich van Jack's gezicht naar zijn nog steeds stijve lul. Het uithoudingsvermogen van die jongen is geweldig. In een beweging schoof ze haar kut over die lange, dikke paal tot hij er volledig bij haar in zat en begon er meteen in volle vaart op te rijden. En toen kwam de vrouw klaar. Haar kreten waren goed te horen en we zagen heel haar lichaam schudden en beven. Ook zij had een hele poos nodig om terug op deze wereld te komen. De drie mannen kwamen nu naar ons toe en keken hoe Jill op die lul reed terwijl ze driftig hun stijve staanders aftrokken.

Ik zag het zaad dat Jack op haar lijf had gespoten omlaag lopen. Dit was te lekker om verloren te laten gaan en dus boog ik me naar Jill en begon al het zaad van haar tiet en haar gezicht te likken. Toen ik alles gehad had gaf ik haar een tongkus en zo werd het zaad nog eens in onze twee monden verdeeld. Als ik me terug recht zette zag ik dat ook het stel opgestaan was en naar ons gekomen. Iedereen stond nu naar de steeds heviger wippende en kreunende Jill te kijken terwijl ze wild op en neer ging. Toen ik naar de vrouw keek, zag ik duidelijk sperma van haar man tussen haar benen omlaag lopen. En toen kwam Jill klaar. Met een luide kreet en een hoop gekreun en gekroch beleefde ze haar orgasme. "Nog even zus...... ik ben er zo" hoorde ik Jack zeggen. Hij had zich weeral versproken en nu wist iedereen dat zij broer en zus waren. Idioot dacht ik, maar het was te laat. Een paar stoten later spoot hij zijn derde kwak bij zijn zuster naar binnen. Toen Jill even later zijn pik uit haar kut liet ontsnappen, kwam er een hele klodder sperma en haar eigen sappen mee naar buiten gelopen en dat viel op zijn lul en zak en buik. Ze zette zich naast haar broer, "pfoeee, dat was lekker, juist wat ik nodig heb bij het ontwaken" lachte ze.

"Moeten jullie nog meer zaad" vroeg een van de mannen. "Ik ga zo spuiten". Ik keek Jill aan en zij bekeek mij. Dan draaide ik mij en bekeek de andere vrouw vragend. Toen lachte ik en ging op mijn knieën in het zand zitten met mijn hand onder mijn borsten. Jill volgde onmiddellijk mijn voorbeeld. Ik zag de vrouw haar man aankijken maar die lachte eens. Ook zij kwam nu naast mij zitten en stak haar mooie borsten in de lucht. "Kom op jongens; Laat zien wat jullie voor de vrouwtjes bijeen gespaard hebben" lachte ik. De drie mannen kwamen voor ons staan en begonnen stug door te trekken. De kerel die de vraag gesteld had stond voor mij en hij was de eerste om vier stralen wit, heet, kleverig zaad op mijn tieten te spuiten. Ook Jill en de andere vrouw kregen een lading op hun borsten. En toen was het feestje even over. De drie mannen bedankten ons, schudden de laatste druppels in het zand en verdwenen. Hun lullen zienderogend ineen krimpend.

"Ik denk dat het tijd is voor een lekkere wasbeurt" lachte ik. Ik keek eens rond. Bij de vrouw en Jill liep het sperma van hun borsten en uit hun kut. De twee mannen waren ook nog besmeurd met de nodige sperma en kutsapresten en bij mezelf liep het in beekjes van mijn tieten omlaag. "We moeten er wel een eind voor lopen maar het zal niet anders kunnen" lachte de vrouw. Met zijn vijven liepen we, onze lijven vol met resten van onze uitspattingen, recht naar het water. Gelukkig waren er net geen wandelaars zodat we niet met alles te koop liepen. We doken meteen het water in.

Toen we wat later weer terug naar onze ligplaatsen liepen vroeg de vrouw of het een probleem zou zijn als zij bij ons kwamen liggen. Dat was het natuurlijk niet en zo zaten we even later allen samen van een glas witte wijn te genieten. De man stelde zich voor als Alex en zijn vrouw, ze waren gehuwd" heette Olga. Ook wij stelden ons voor natuurlijk. Toen we een tijdje hadden zitten kletsen kon de man zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. "Je moet niet antwoorden als je niet wil, maar ik hoorde je daarnet zus tegen Jill zeggen. Zijn jullie echt broer en zussen" vroeg hij. Ik keek de kinderen aan en trok mijn schouders op. Jack had zich toch al verraden. "Zij zijn inderdaad broer en zus" zei ik. "En jij bent dan ook een zus" zei de man. Zijn vrouw gaf hem een stomp. "Moet jij nu echt alles weten, lomperd". Ik lachte, "bedankt voor het compliment maar neen, ik ben geen zus. Ik wachtte even, "ik ben de mama". "WATTTTT???? Dat lieg je" flapte de man er uit. Weer kreeg hij een stamp van zijn vrouw. "Jij ziet er veel te jong uit om al zo twee volwassen kinderen te hebben, sorry" verontschuldigde hij zich. "Dank je, dank je, nog meer complimenten" schaterde ik het uit. "Maar het is de waarheid. Ik ben de mama en dat zijn mijn zoon en dochter".

Report Story

byFred_de_Geile© 3 comments/ 11926 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel