Verhaal

byLinda100©

Ik ben Linda en dit is mijn waar gebeurd verhaal, om mijn privacy te waarborgen heb ik namen en sommige details wat verandert maar de story op zichzelf is 100% echt en begint in de jaren '80.

Samen met mijn één jaar oudere broer Mark kom ik uit een doorsnee Nederlands gezin zoals er zovele zijn.

Mijn broer en ik waren steeds erg bij de hand, omdat we in een kindarme buurt woonden en dezelfde leeftijd hadden waren we veel op elkaar aangewezen en dat werd nog in de hand gewerkt door onze ouders die het leuken vonden dat we zo goed overeen kwamen.

Tot we 10 en 11 jaar waren woonden we vrij klein en sliepen we in dezelfde grote kamer, uiteraard in aparte bedden, maar dat maakte dat we elkaar regelmatig in ons blootje zagen en voor elkaar geen schaamte kenden. We werden ook regelmatig samen in bad gezet, tot Mark telkens weer een stijve kreeg en dit vervelende vragen opriep.

Kort daarvoor had ik zelf al ontdekt hoe ik kon masturberen en al snel wist Mark te vertellen dat hij ook regelmatig met zijn piemel speelde.Nieuwsgierig als we waren toonden we elkaar hoe dat ging en al snel zaten we met elkaars ding te spelen want dat was veel leuker dan ieder voor zich.

Mark is een heel lieve broer, de zachtheid zelve en nooit opdringerig zodat het allemaal stilletjes verder evolueerde en we echt close werden.

Doordat moeder met halve dagen werkte hadden we na school steeds een paar uurtjes voor onszelf waarbij er flink getrokken en gevingerd werd.

Van een oudere vriend kregen we af en toe wat beduimelde seksboekjes wat ons nog meer opwond.

Gaandeweg leerden we elkaar ook tongzoenen, eerst wat onwennig, maar daarna erg lekker en je werd er zo geil van.

Intussen waren we een jaar verder en waren we verhuist naar een groter pand waar we elk een eigen kamer kregen maar dat veranderde niks aan ons stiekem gedoe, integeneel, als we van school kwamen, haastten we ons om thuis te zijn om met elkaar te kunnen friemelen en rotzooien.

We waren helemaal op ons gemak bij elkaar en lagen gewoon helemaal naakt samen op bed te zoenen en te voelen, ik had intussen al kleine tietjes gekregen waar Mark erg gek op was, hij kon er niet afblijven en wilde ze steeds maar zuigen, wat voor mij ook heel prettig was.

Toen we over 69 hadden gelezen moesten we dat uiteraard ook uitproberen, en hoewel dat niet direct zo vanzelfsprekend was, slaagden we er naderhand toch in om elkaar zo met de mond klaar te maken en werd het iets waar we steeds beter in werden.

Mark had intussen al een redelijke piemel gekregen maar echt spuiten deed hij nog niet, er kwam alleen een dunne waterachtige afscheiding als hij klaarkwam, zelf werd ik gewoon gek als Mark mijn klitje met zijn mond en tong bewerkte en ik denk dat ik in die periode min of meer verliefd werd op mijn broer.

De drang om nog een stapje verder te gaan werd dan ook met de dag groter en we lagen soms gewoon op elkaar te droogneuken.

Van een oudere vriend van Mark die het al langer met zijn nichtje deed hadden we al veel sterke verhalen gehoord die ons echt nieuwsgierig maakten en we hadden er nog wat goeie raad bovenop gekregen.

Ik menstueerde toen nog niet zodat ik met zekerheid niet zwanger kon raken als we het eens "echt" zouden doen en zo gebeurde het dan ook op een vrije schooldag toen we bijna de hele dag alleen thuis waren.

Nadat we allebei flink hadden gedoucht kwam Mark naar mijn kamer en begonnen we elkaar lekker heet te maken; Mark dook met z'n hoofd tussen m'n benen en likte als gek mijn kutje zodat ik al snel een eerste orgasme kreeg. Ik wist uit ervaring dat Mark langer een stijve zou houden als hij eerst even was klaar gekomen en ik pijpte hem tot hij z'n kwakkie in mijn mondje spoot.

We wisten allebei wat er ging komen en we waren zo geil als boter; de tip van die vriend indachtig legden we een groot strandlaken op m'n bed en een kussen voor onder m'n kont en even later lagen we terug te zoenen en te vozen.

Al vrij snel had Mark terug een flinke stijve en kwam hij boven op mij, ik ging met de benen wijd en als vanzelf zat zijn pik tegen mijn kutje aangedrukt, na wat op en neer geschuif en na flink aandringen schoof z'n pik een stukje naar binnen; het voelde allemaal heel strak aan en ik dacht dat zijn lul nooit helemaal in mijn poesje zou passen want mijn broer had het laatste jaar een flinke leuter gekregen.

Mark bleef echter stug doorduwen en na een paar keer op en neer zat hij er dan toch halfweg in en stootte hij tegen m'n vliesje zodat ik het uitschreeuwde; het deed flink pijn en eigenlijk wilde ik er nu mee stoppen maar Mark begon nu echt door te stoten en met een paar krachtige stoten schoot hij verder naar binnen terwijl hij mijn bloempje plukte.

Ik was even helemaal van de kaart en gelukkig bleef hij nu stil liggen om me wat te laten bekomen en even later voelde ik zelf met mijn hand dat hij tot aan z'n ballen in m'n poesje zat.

Mark begon me zachtjes te zoenen en zodoende vergat ik de geleden pijn en voelde ik me fier dat ik nu ontmaagd was en dat op mijn dertiende en door mijn eigen broer!

Na een tijdje begon Mark me terug zachtjes te neuken, het voelde nog wel wat rauw aan maar de snerpende pijn was weg, echt genieten was er voor mij nog niet bij maar ik voelde me goed dat ik dit plezier aan Mark kon geven. Even later kwam Mark met een diepe grom klaar en spoot hij zijn zaad in mijn geteisterd kutje, we hadden onze eerste keer achter de rug.

's avonds vroeg moeder mij of er iets was en even dacht ik dat ze iets vermoedde, maar ik zei dat ik moe was en vroeg wilde gaan slapen en dat was het.

De eerstvolgende dagen voelde zowel mij kutje als zijn lul wat gekneusd aan en gunden we elkaar wat rust, maar daarna kreeg de lust weer de bovenhand en gingen we terug neuken, hoewel alles nog erg strak was ging één en ander steeds beter en na een dikke week ging er geen dag voorbij of we neukten als rabbits. Ik had inmiddels ook de smaak te pakken en kreeg zelfs gemakkelijk een vaginaal orgasme. Mark wist zich goed te bedwingen en zorgde dat ik steeds aan m'n trekken kwam zodat het voor mij ook leuk bleef.

We waren gewend om mekaar vroeger met de hand en de mond te verwennen en dat bleven we nu ook doen als opwarmertje zodat we flink opgewonden aan het echte werk konden beginnen en we dus echt van elkaar konden genieten.

Zo ging er bijna een jaar voorbij en toen kreeg ik ineens mijn menstruatie door en werd het opletten geblazen; ik zorgde ervoor dat ik Mark eerst in m'n mond liet klaarkomen voor we neukten en dan moest hioj zich tijdig terugtrekken maar het was elke maand angstig afwachten of er niks verkeerd was gelopen want af en toe hadden we eens een ongelukje.

Ik had echter zeer onregelmatig en pijnlijke maandstonden en de dokter schreef me de pil voor om één en ander te regelen wat duidelijk werkte en bovendien was ik gelijk beschermd tegen een ongewenste zwangerschap en zodoende konden wij van toen af rustig van elkaar genieten.

Omdat we elkaar hadden was er aanvankelijk weinig interresse om op zoek te gaan gaan een vriendje of vriendin maar naderhand beseften we dat we als broer en zus in onze huidige maatschappij geen kans hadden en daarom hadden we na een tijd een vriend en een vriendin die thuis over de vloer kwamen, het echte bedgedoe bleef echter lange tijd gereserveerd voor mijn broer want de seks met m'n vriend stelde niks voor.

Zo gingen er jaren voorbij waarbij onze broer zus relatie stiekem op de achtergrond voortkabbelde want we konden en wilden elkaar niet loslaten.

Mettertijd leerde ik een tien jaar oudere man kennen die absoluut wilde gaan samenwonen en mettertijd een gezinnetje stichten en dat deed ik dan maar, ook al omdat mijn broer toen ook vaste verkering had.

Toen we een dik jaar samenwoonden, ik was intussen 22 geworden en hij 32 begon hij over gezinsuitbreiding, zelf was hij echter veel afwezig want hij was internationaal trucker en soms een hele week onderweg. Tussendoor kwam mijn broer Mark dan wel eens langs, die zit in verzekeringen, kiest zijn eigen uren en zodoende een vrije vogel.

Ik voelde me dan ook nooit schuldig dat ik met m'n broer naar bed bleef gaan telkens als de kans zich voordeed, eigenlijk kreeg ik van m'n broer wat ik bij mijn vent miste als hij in het weekend thuiskwam.

Toen ik dan eenmaal van de pil af was, bleef alles zoals het was, ik zat de hele week alleen en tussendoor kwam Mark geregeld een paar uurtjes langs en ik bleef met hem naar bed gaan zonder enige bescherming; ik liet de natuur eigenlijk gewoon zijn gang gaan, ik had mijn broer ook niks gezegd over kindjes maken en toch had ik het gevoel dat hij intiutief aanvoelde dat er iets was want hij kwam meer langs en was extra potent.

Ik kreunde me dan ook van het ene orgasme in het andere terwijl hij me telkens weer volspoot; het gaf me een heel raar gevoel te weten dat zijn zwemmertjes rondzwierven in mijn geheimste plekjes op zoek naar dat ene eitje.

Na 2 maanden was het zover, ik was zwanger, hoogstwaarschijnlijk van mijn broer die van niks wist en mijn vent was zo fier als een pauw!

Ik nam mijn arts in vertrouwen en kreeg enkele extra tests om te zien of alles in orde was en op de voorziene tijd kreeg ik een flinke gezonde dochter.

Niemand vermoedde iets en alles liep als voorheen stilletjes voort; amper een maand na de bevalling had ik al terug regelmatig seks maar alleen met m'n broer die helemaal gek was van mijn melktieten waardoor ik nog meer melk aanmaakte. Intussen was het gedaan geraakt met m'n broer z'n vriendin en zat hij nog meer bij mij waarbij hij zich steeds van zijn beste kant liet zien en eigenaardig genoeg was ik zelf ook geiler dan ooit tevoren. Omdat algemeen geweten is dat je tijdens borstvoeding niet ontvankelijk bent, maakte ik me weinig zorgen en gebruikte ik geen enkele bescherming en spoot mijn broer zijn ballen bijna dagelijks in mij leeg.

Groot was mijn verbazing toen ik na dik twee maanden al terug ochtendziek was en een zwangersschapstest positief was, ik had hooguit 2 x seks gehad met mijn man en dan nog erg beperkt want ik had hem eerst afgetrokken.

Ook deze zwangerschap verliep normaal en eindigde ook met een flinke dochter die sprekend op haar vader leek???

Voor de veiligheid liet ik daarna m'n eileiders knippen, ik had meer dan genoeg aan twee kinderen zeker met een man die zelden thuis was.

We zijn nu ettelijke jaren verder, intussen heb ik twee flinke tienerdochters die hun eigen weg beginnen te zoeken.

Mijn man zag het enkele jaren geleden niet meer zitten, de combinatie van zijn werk als trucker en een gezin deed hem de das om en hij ging in het huisje van zijn ouders wonen die intussen overleden waren.

Mijn broer zelf ook al een 15 tal jaren gehuwd komt nog steeds langs en we zijn nog steeds erg intiem met elkaar, wat ons betreft is er met een broer/zus relatie niks verkeerd als beiden er zich goed bij voelen.

Intussen weet mijn broer sinds enige tijd dat hij de vader is van mijn kinderen en toont zich een leuke oom.

Als ik alles moest kunnen herbeginnen zou ik het terug doen, maar dan resoluut voor m'n broer kiezen en samen ergens in een dorpje gaan wonen waar niemand ons kent.

Linda

Report Story

byLinda100© 13 comments/ 119057 views/ 4 favorites

Share the love

Similar stories

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Favorite Author Favorite Story

heartNameAvailable, incestfuckingshit and 2 other people favorited this story! 

Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.
by Anonymous07/29/18

Ik ben Jan 32 jaar en heb tijdens mijn tienerjaren ook aardig wat uitgespookt met mijn zus Tine die nu 31 is., echt neuken hebben we nooit gedaan maar al de rest wel.
We waren elkaars maatje en toeverlaatmore...

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

Show more comments or
Read All 13 User Comments  or
Klik Hier om je eigen commentaar achter te laten op deze toevoeging!

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel