tagInter Raciale LiefdeWaarheid of Durf, Een internet date Dell 01

Waarheid of Durf, Een internet date Dell 01

byschilder52©

Deel 1.

-Vicky's lot.

Het liep een beetje uit de hand, ons spelletje. Het was allemaal vrij onschuldig begonnen, met de nodige lol, maar gaandeweg waren de vragen of opdrachten steeds minder onschuldig geworden.

Laat ik me eerst even voorstellen: Ik heet Vicky, achternaam doet er niet toe, ben 18 jaar en net van school........., het soort school met één bijzonderheid, mijn ouders vonden het leuk om mij op een echte meidenschool te doen! Geen jongens in de klas. Een heel gemis, dat kan ik jullie wel vertellen. Hoewel, met mijn 1m69, donkerblond haar, grijze ogen, 56 kilo en cupmaat 83c zie ik er best goed uit al zeg ik het zelf en ondanks of juist misschien dankzij de meidenschool heb ik aan belangstelling van jongens zeker niet te klagen.

En mochten jullie zich dat soms afvragen: NEE, ik ben geen maagd meer.

*****

Dat moest mij nu net weer overkomen. Ik had een "Dare" kaart getrokken met als opdracht:

"Durf een sexdate te maken via een chatroom op internet met een zwarte man tussen de 25 en 35 jaar".

Jullie zien dus wel in wat voor stadium ons spelletje was beland. Nou was ik al eerder met een jongen die ik nauwelijks kende naar bed geweest, dus dat was geen punt. Alleen die was blank en dan ook nog eens ongeveer net zo oud als ik. Bovendien had dat zich voornamelijk afgespeeld op een donkere parkeerplaats op de achterbank van een auto. Niet bepaald comfortabel.

Dit was toch wel andere koek, dacht ik zo. Ik hield me echter groot, zei dat het een "koud kunstje" zou worden en was op de uitdaging ingegaan.

*****

De zenuwen gierden door me lijf toen ik mijn PC opstartte en chatpagina.nl opzocht.

Gedurende minstens een uur stroopte ik diverse chatrooms af, waar ik steevast inlogde met "sletje19_4U" maar, hoewel ze als vliegen op de stroop op mij af kwamen, (zelfs mannen van in de 50), kon ik geen geschikte kandidaat vinden totdat ik, met de moed der wanhoop inlogde op een Engels talige chat met de veelbelovende naam "Ebony Dreams:".

Het was er druk.

Zeker zo'n dertig mannen en vrouwen waren er aan het chatten en de meest erotische zinnen op het scherm verschenen.

De meeste mannen droegen klinkende namen die niets te wensen overlieten als, BigBlackcock9", BlackMambo, HotBlackCock4u, HungBlackDong11", LongThickandBlack10".

Hoe ze het voor elkaar kregen weet ik niet maar sommigen lieten voortdurend foto's zien van meisjes (meestal blank net als ik) die in de meest uiteen-lopende standjes door zwarte mannen werden genomen. Of het nu aan mij lag of niet, maar onveranderlijk leken die negers behoorlijk groter te zijn geschapen als waar ik tot nu toe aan gewend was. Mijn ogen rolden zowat uit mijn hoofd. Zo'n chatroom was ik nog niet eerder tegen gekomen. Na een tijdje gekeken te hebben; Ik was zo zoetjes aan behoorlijk heet geworden en zat al een tijdje met mijn hand tussen mijn benen, besloot ik nog maar eens een poging te wagen.

Met weinig hoop overigens, want wat kun je nu verwachten op een Engelse site?

In mijn beste Engels vroeg ik: "Hey guys, girl from Holland here. Any Dutch men around?"

Tot mijn stomme verbazing meldde er zich bijna direct een man die zich "BlackMeat 9" noemde.

"Hey, Sletje," - antwoordde hij, "32 jarige geile neger hier met een lul van 23cm. Zin in een chat. Ffff privé?"

"Oké." Liet ik hem weten en dubbel klikte op zijn naam.

Een apart window verscheen met alleen zijn, en mijn naam.

"Hey, baby, waar kom je vandaan?"--

"Uit Rotterdam."

"OK. Amsterdam hier. Hoe zie je eruit en hoe oud ben je?"

"Ik ben 1m 69, slank, weeg 56 kilo, donkerblond met grijze ogen," dreunde ik mijn verhaaltje op zoals ik al meer gedaan had die middag, "Cup 83C en ik ben 18." voegde ik er eerlijk aan toe.

"Klinkt goed, baby. Lekker geil en jong."

"Toch niet te jong? Ik ben geen maagd meer, hoor!" dorst ik hem te vertellen.

"Te jong? Nee, hoor, ben je gek. Mooie leeftijd juist. Geen maagd meer, hè? Al is met een zwarte man geneukt?"

"Nee, nog nooit. Alleen maar blanke jongens."

"Nou, je weet niet wat je mist, baby. Eénmaal geneukt met een zwarte, wil je nooit meer een ander," pochte hij.

Wist hij veel dat ik daar nu juist naar op zoek was.

Er gingen nog meer van dat soort "reclameboodschappen" heen en weer, waar-bij ik mij, eerlijk gezegd, gedroeg of ik al jaren ervaring had met cyber-sex.

Ik zoog hem woordelijk af terwijl hij mijn kutje likte, waarna hij mij op zijn hondjes een enorme beurt waarbij ik kreunde en steunde of het echt was en ik hem smeekte om me harder te nemen met zijn lekkere, grote pik tot wij uiteindelijk deden of wij een enorm orgasme hadden. En dat allemaal voor de goeie zaak, een Date.

Daarna vroeg hij hoe ik heette en vroeg hij mij om een foto.

Zelf heette hij Leroy, zei hij.

"Oké," tikte ik tezamen met mijn e-mail-addy, "Maar stuur me er dan ook één van jou." "Goed, schatje, doe ik." Hij gaf mij zijn addy terug. "Morgen, zelfde tijd ben ik weer hier. Zorg dat je er ook bent, kunnen we nog wat meer ervarin-gen uitwisselen. Bye, heet sletje, tot morgen."

Daarna was hij van m'n scherm verdwenen.

*****

Ik zocht mijn meest flatteuze foto en verstuurde hem naar het door hem opgegeven mailadres en wachtte gespannen op zijn antwoord. Dat kwam een half uurtje later.

"Hoi, lekkere slet. Wat een verschrikkelijk geil lijf heb jij. Daar zou ik best 'ns in het echt mee willen neuken. Kijk al uit naar morgen. Hete kussen op dat fantastische lijf. Hoop dat je mij ook de moeite waard vindt, baby. Tot morgen, schatje. Wees op tijd."

Hij had van zichzelf een foto bijgesloten die niets te wensen overliet. Naakt, staand en met een enorme stijve. Ik mailde deze naar elk van mijn vriendinnen met de mededeling dat ik waarschijnlijk "beet" had.

*****

De volgende dag was ik minstens een kwartier te vroeg op de chat en hij ongeveer een kwartier te laat. Ik had al bijna de hoop opgegeven toen hij zich eindelijk meldde. Zonder ook maar een verontschuldiging, begroette hij me:

"Hey, geil sletje van me. Wat vond je van mijn foto? Er lekker van gedroomd vannacht? Zou je niet zo'n grote, zwarte in dat kutje van je willen? Ik zou je wel 24 uur achter elkaar kunnen neuken met dat lekkere lijf van je, baby."

Zo ging hij nog een tijdje door.

Ik moet zeggen ik werd er behoorlijk nat van tussen mijn benen. Zo erg zelfs dat ik spontaan een heftig orgasme beleefde. Ongelooflijk, en dat alleen bij cybersex. Toen ik hem eerlijk opbiechtte dat ik van zijn verhaal echt was klaar gekomen, vond hij dat te gek en zei dat hij de hele tijd ook aan zijn pik had zitten trekken.

Toen kwam het hoge woord eruit, niet in de vorm van een voorstel maar meer als een bevel:

"Ik wil een date met je, baby. Zorg dat je morgen om half drie op Centraal bent hier in Amsterdam. Dan zal ik je eens laten voelen wat neuken is! Pyjama hoef je niet mee te brengen, hoor. Alleen je tandenborstel. LOL."

Schoorvoetend heb ik toegestemd. Ik moest wel. Morgen was het vrijdag en zou ik van school moeten spijbelen maar dat moest dan maar. Ik mailde naar elk van mijn vriendinnen dat ik nu echt "beet' had en dat het morgen zou gaan gebeuren.

Direct werd er teruggemaild dat Sylvie, een van het stel meiden, met me mee zou gaan om op een afstandje te kijken of ik het niet fakete. Ze zou op mij blijven wachten. Ik moest een uurtje bij hem blijven om met hem naar bed te gaan en als bewijs moest ik een condoom gevuld met zijn sperma mee terug brengen.

*****

Ik had me er helemaal op gekleed. Gelukkig was het warm, zo'n 24 graden, dus viel ik niet zo op in mijn topje van een dunne stof dat de vorm van mijn borsten extra benadrukte en alleen werd opgehouden door twee spaghettibandjes op mijn schouders. Het was rijkelijk laag uitgesneden wat een behoorlijk deel van mijn borsten te zien gaf en omlaag hing tot op zo'n vijf centimeter boven mijn navel.

Verder droeg ik mijn jeans en had blote voeten in sportschoenen. Omdat ik stevige borsten heb kon ik met een gerust hart mijn BH wel thuis laten. Mijn tepels waren duidelijk zichtbaar in het topje.

Mijn moeder had ik verteld dat wij, Sylvie en ik, naar een vrijdagavond voorstelling gingen van Marco Borsato in de Arena en dat wij daarna bij kennissen van Sylvie zouden slapen omdat het te laat zou zijn om de trein terug te halen. Mijn moeder accepteerde zonder meer mijn verhaal en had mij zelfs geld meegegeven.

"Als reserve voor als er iets gebeurd," zei ze erbij.

Sylvie droeg een eenvoudige bloes en een mini rokje, niet zo'n strakke, maar een rokje wat je naar school aantrekt, met plooien aan elke zijkant. Zij hoefde immers alleen maar van een afstand toe te kijken of ik mijn afspraak wel nakwam!

De enige afspraak die Sylvie en ik maakte was dat we nadat Leroy met mij klaar was, naar een disco zouden gaan om ons eens lekker uit te leven. Van slapen zou toch niks komen, dachten wij.

In de trein werd weinig gesproken. Ik was teveel met me zelf bezig om met Sylvie over wat dan ook te praten. Ik weet zeker dat wanneer zij er niet bij was geweest ik rechtsomkeert had gemaakt! Het is nogal niet niks om een blind date te hebben met een man die je eigenlijk niet kent, maar die jou al uitgebreid had vertelt wat hij met je gaat doen wanneer je bij hem in bed ligt. Ik was dan ook bloednerveus toen wij op Amsterdam Centraal uit de trein stapten.

Ik zocht de hal van het station af naar mijn date. Ik was al half en half blij dat ik hem niet kon vinden, maar toen zag ik hem ineens staan.

"Dat is 'm," wees ik hem Sylvie aan.

Gelijkertijd kreeg hij mij ook in de gaten en kwam op me toe. Zo in het echt leek hij nog meer spier dan op zijn foto. Sylvie maakte dat zij weg kwam om op een afstandje toe te kijken.

Met een , "Hey schatje," trok hij mij, alsof hij me al jaren kende, naar zich toe en zoende mij hard op mijn mond, waarbij zijn tong tussen mijn lippen wrong en rond ging in mijn mondholte. Zo was ik nog nooit gezoend en een voorproefje van wat mij te wachten stond. Hij trok zich niets aan van wie dan ook en perste mij met een hand op mijn achterste hard tegen zijn lijf. Toen hij me uiteindelijk los liet was ik bijkans buiten adem.

"Kom op, we gaan."

Leroy bleek een man van weinig woorden maar van veel daden. Het interes-seerde hem geen zier wat de mensen rondom ons heen van ons dachten.

Zijn rechterhand gleed als vanzelfsprekend om mijn middel en duwde tegen de onderkant van mijn borst. Zo troonde hij mij mee naar de Metro.

Bij het verlaten van het station keek ik nog even achterom naar Sylvie maar die was nergens meer te bekennen. Toch was ik er zeker van dat zij ons zou volgen. Dat was tenslotte de afspraak. Ik was me er levendig van bewust dat de hand van Leroy op de blote strook huid onder mijn truitje rustte en dat zijn pink en wijsvinger tussen mijn broeksband zat.

Hoewel er in de Metro zitplaatsen te over waren bleven wij staan Ik stond met mijn rug naar hem toe en met zijn arm rond mijn blote middel hield Leroy mij stijf tegen zich aan gedrukt. Hij liet er geen enkel misverstand over bestaan waar voor hij mij naar Amsterdam had laten komen. Met mijn haar uit de weg zoende hij mijn nek en likte langs mijn oor. Zijn hand schoof van mijn middel naar boven en onder de stof van mijn topje tot mijn borst vol in zijn hand lag. Zonder zich ook maar ergens om te bekommeren begon hij te knijpen en te kneden. Onder het dunne topje moet het voor iedereen die maar onze kant uitkeek duidelijk zichtbaar zijn geweest wat hij aan het doen was, terwijl ik met een hoofd als een biet tegen hem aangeperst stond en hem zijn gang liet gaan.

Zijn hand brandde op mijn borst, mijn tepels werden hard en waren duidelijk zichtbaar in het topje.

"Je hebt een paar lekkere tieten aan je lijf, schatje," fluisterde hij in mijn oor.

"Ik heb al een behoorlijke stijve voor je," vervolgde hij en zoog aan mijn oorlelletje, "Voel je wel?"

Met langzame obscene bewegingen wreef hij zich tegen mijn rug. Bij elke bocht drukte hij me nog dichter tegen zich aan en voelde ik meer dan duidelijk zijn grote, harde penis tegen mij aan drukte.

Tegen de tijd dat wij de Bijlmermeer naderde fluisterde hij, sabbelend op mijn oorlelletje,"We zijn er. Hier gaan we eruit. Nog even geduld, schatje, dan krijg je een beurt die je nooit meer vergeet."

We liepen ongeveer vijftien minuten voor we bij zijn flat kwamen. Tijdens de wandeling schoof Leroy zijn hand van achter geheel tussen mijn broeksband en liet hem liggen op de rechterhelft van mijn kont. Bij elke stap drukten zijn licht gekromde vingers in mijn naakte bil.

"Mmmmm, een string, lekker geil."

En hij kneep vertrouwelijk in zijn nieuw verworven bezit.

****

Hij was duidelijk de populaire jongen van de buurt, want zowat iedereen zei hem gedag en zo nu en dan werd hij staande gehouden voor een praatje. Ondertussen werd ik uitgebreid van top tot teen bekeken en gekeurd.

Door, voor wat ik denk dat een goeie vriend was, werd gevraagd of hij nog langs kwam voor een biertje, maar hij antwoordde: "Nee, vandaag niet! Vandaag heb ik wel wat beters te doen. Vandaag heb ik dit schatje om mij bezig te houden. Zij is lekkerder dan wel 10 biertjes. Nietwaar schat?"

En hij gaf mij een lange tongzoen.

"Dat kan ik me met zo'n lijf wel voorstellen," werd er gegrinnikt, "Nou, als je hulp nodig hebt dan hoor ik het wel."

En al die tijd zat zijn hand tussen mijn broeksband op mijn achterste.........!

Hij woonde vijf hoog en er was een lift, maar die was kapot. Dat werd dus lopen.

Ook tijdens het trappen lopen zat zijn hand nog steeds in mijn broek alleen nu halverwege mijn billen die hij kneedde en wreef . Als een schaap liet ik mij naar zijn "slachtbank" voeren.

Eenmaal binnen, Leroy had maar nauwelijks de deur dicht gedaan, was hij al over en om me heen. In de gang pinde hij me tegen de muur, zijn handen waren overal, zoende me hard op mijn mond en likte en zoog zich een weg langs mijn nek naar mijn oorlelletje. "Je ziet er in het echt nog geiler uit dan op de foto, baby. Wat denk jij? Zullen we er eens een fijne middag van maken?" fluisterde hij in mijn oor tijdens een korte adempauze.

Mijn antwoord niet afwachtend, als ik dat al had kunnen geven, zo was ik buiten adem, trok hij mij mee naar zijn slaapkamer, de naam nauwelijks waard, want er lag alleen een matras op de grond.

Leroy begon zich gelijk uit te kleden, beginnend met zijn shirt. Ik stond erbij als een standbeeld en wist me met mijn houding eigenlijk niet zo goed raad terwijl hij zijn gespierde donkere lijf ontblootte.

Hij had een fantastisch lijf met brede schouders en borst, armspieren als kabels, slanke taille en gespierde dijen. Blijkbaar bracht hij nogal wat tijd door in een fitness. En daarbij was hij echt donker, bijna zwart.

Voor een kort moment stond hij voor me met nog alleen zijn slip aan en zag hij dat ik nog geen enkel aanstalten maakte om zijn voorbeeld te volgen.

Met de duimen achter het elastiek van zijn slip gehaakt gromde: "Hé, trut, schiet 'ns op. Uitkleejë! Ik wil wel eens zien wat ik in huis heb gehaald, baby. Maak er maar eens mooie show van."

Terwijl hij zijn slip liet zakken trok ik het truitje over mijn hoofd en toen mijn hoofd vrij kwam, stond hij, recht op en naakt naar me te kijken.

Mijn ogen gleden over zijn lijf en bleven hangen aan zijn middel. Mijn ogen puilden zowat uit en mijn mond viel open. Hij had tijdens het chatten echt niet overdreven. Hoewel nog niet eens stijf, hing zijn pik al halverwege zijn dijen. Hij was zoveel groter dan die paar waar ik HET mee gedaan had.

Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik ben een slecht schatter, zoveel ervaring heb ik niet, maar naar mijn idee moest hij op zijn minst 25 cm lang zijn en zo dik als mijn pols.

Terwijl ik me verder uitkleedde wist ik nauwelijks waar ik kijken moest.

Ik aarzelde even bij mijn string maar liet die dan toch ook zakken, stapte eruit en kwam rechtop. Voor het eerst in mijn leven stond ik naakt oog in oog met een evenzo naakte man.

Met obsceen slingerend lid was hij in 2 stappen bij me en deed met beide handen een greep naar mijn borsten, woog ze, kneedde het flexibele vlees en rolde de tepels tussen duimen en wijsvingers.

"Stevige tieten, precies zoals ik ze graag heb, baby," constateerde hij tevreden.

Hij boog zich voorover en zette zijn lippen aan een tepel. Likte erlangs en zoog erop met volle overtuiging. Een hand greep de mijne en vouwde mijn vingers rond zijn lul en door mijn hand op en neer te bewegen maakte hij mij duidelijk dat hij wilde dat ik hem aftrok.

Onderwijl gleed zijn andere hand over mijn buik, kriebelde in mijn schaam-haar, en nestelde zich tussen mijn benen.

Eerst 1, dan 2 en uiteindelijk 3 vingers gleden er bij mij naar binnen, en alsof het zo hoorde zette ik mijn benen iets uit elkaar om hem toegang te verlenen.

"Dat vind het hoertje wel lekker, hè? Je kut is al drijfnat!" "Ik ben geen hoertje," stamelde ik.

Hij had gelijk; mijn vagina was drijfnat!

"Dat ben je wel, sletje. Anders was je nu niet hier."

Zijn vingers gleden snel in en uit en iedere keer wanneer zij langs mijn klitje wreven, schurkte ik tegen zijn vingers op. Zo stonden wij elkaar minutenlang op te geilen. Mijn onderbuik begon te trillen, en........., of het nu door de spanning kwam dat ik de hele dag al met me meedroeg en wat me nog nooit eerder was gebeurd, ik kwam binnen de kortste keren klaar op zijn vingers.

Een alles overheersend orgasme overspoelde mijn lijf en het is dat ik me aan zijn schouders vastklampte anders was ik absoluut door me knieën gegaan. Uit alle macht klampte ik me aan hem vast en beet in zijn schouder om het niet uit te schreeuwen van het genot dat door mijn lichaam raasde.

"Ja, precies wat ik dacht, je bent een hete! Kom nu is het mijn beurt."

Nog maar nauwelijks van een orgasme hersteld werd ik ruw, ruggelings op de matras gedrukt en schoof Leroy op zijn knieën tussen mijn dijen.

"Nu gaat het gebeuren," dacht ik, barstend van de zenuwen, "Nu gaat hij me neuken!"

Leroy maakte me echter al snel duidelijk dat hij eerst wat anders wilde. Aan mijn schouders werd ik in zittende positie omhoog getrokken en presenteerde hij zijn grote, zwarte lid aan mijn mond.

"Open," beval hij, "Laat maar eens zien of je werkelijk zo goed bent als je hebt beweert."

Dit was nou precies waar ik zo bang voor was. Ik mocht hem dan wel cyber hebben afgezogen maar woorden zijn toch heel anders dan daden. Dit was hetgeen er op de muren in de toiletten op school stond geschreven en waar ik wel het één en ander over had gehoord van meisjes op school die duidelijk een grotere ervaring hadden dan ik. Dit was wat mijn vriendjes van mij wilden maar wat ik altijd geweigerd heb. In het echt had ik het nog nooit gedaan, was het tot dan toe ook niet van plan, en wendde dan ook snel mijn gezicht af.

Maar dit was Leroy.........!

En Leroy accepteerde geen weigering.

Hij greep me bij mijn haar, trok mijn hoofd weer in de juiste stand en duwde zijn penis tegen mijn lippen.

"Komt er nog wat van, teef?! Je wist het toch zo mooi te vertellen? Hier is je kans. Mond open!"

Om zijn woorden kracht bij te zetten trok hij nogmaals hard aan me haar. Ik staarde vol afschuw naar dat gigantische orgaan dat daar onder mijn neus schokte en sperde toen uit pure wanhoop mijn mond zo wijd mogelijk open.

"Goed zo, schatje," prees hij me, "Da's al veel beter."

Tevreden schoof zijn stijve verder mijn mond in. En ondanks dat ik mijn mond zo ver als mogelijk open had, had ik de grootste moeite om mijn lippen er omheen te krijgen. Aan mijn haar trok hij mijn mond heen en weer over zijn lul.

"Gebruik je tong, teef. Lik m'n lul en zuig 'm! Laat Leroy eens zien hoe hard je aan een beurt toe bent."

Ik beefde als een rietje.

Een vreemde nieuwsgierigheid trok door mijn lijf, nestelde zich in mijn hoofd. Ik begon mij af te vragen hoe een lul, speciaal zo'n grote zwarte, wel zou smaken. Dus ging ik moedig aan het werk. Eerst likte ik voorzichtig over de paarse eikel, proefde het dikke, zoutige voorzaad. Ik schrok van mezelf, van mijn overmoed en trok mijn hoofd terug........., althans dat probeerde ik, maar hij greep met twee handen om mijn hoofd en hield het in positie.

Report Story

byschilder52© 0 comments/ 9095 views/ 1 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel