tagIncest/TaboeWat Doen We Met Oma? Deel 01

Wat Doen We Met Oma? Deel 01

byDarkBee©

Wat doen we met oma? - deel 1

Wat vooraf ging:

"Dus dit jaar gaan we met z'n tweeën op vakantie?" vroeg Danny's moeder, toen ze 's avonds om de tafel in de woonkamer zaten om de vakantiebestemming te bespreken.

"Klopt, dit jaar ga ik met Kevin en Michael naar Spanje, dus ik ga niet met jullie mee. Als we alle drie onze examens in één keer zouden halen, zouden we met z'n drieën op vakantie gaan, en zoals je weet zijn we alle drie in één keer geslaagd, dus we hebben een appartementje geregeld in Lloret de Mar, voor een week. Michael heeft z'n zus zover gekregen dat hij haar auto die week mocht lenen. Zolang we de auto maar onbeschadigd, gewassen en volgetankt weer zouden teruggeven was het goed, zei ze."

"Ok, dan gaan we wel zonder jou op vakantie. We zullen oma vragen om af en toe even langs te gaan om een oogje in het zeil te houden. Wat doen we trouwens met oma?" vroeg Danny's moeder.

"Die kan echt wel voor zichzelf zorgen, dat doet ze al jaren lang dus dit weekje overleeft ze ook wel. Mocht ze echt hulp nodig hebben dan kan ze het altijd nog aan Danny vragen," zei z'n vader.

Dat oma af en toe zou langskomen zou op zich geen probleem moeten zijn, ware het niet dat de moeder van de moeder van Danny in hetzelfde gebouw woonde als zij, een verdieping hoger, en ze had de sleutels van hun flat dus kon ze op elk moment binnen komen.

"Kom op mam, ik ben geen kind meer, ik ben 18, ik kan echt wel voor mezelf zorgen hoor!" riep Danny uit.

"Dat zien we wel als we weer terug zijn, jongeman. Ik zal een briefje klaarleggen met de dingen die je moet doen als we weg zijn met wat geld voor de dagelijkse boodschappen. Goed dan. Fred, waar gaan we dit jaar heen, nu we maar met twee personen rekening hoeven te houden?"

Hoofdstuk 1

Danny wreef de slaap uit zijn ogen terwijl hij en zijn oma zijn ouders uitzwaaiden die 's ochtends vroeg zonder hem op vakantie gingen. Oma gaf een handkus terwijl Danny's vader de auto startte en wegreed, op weg naar Schiphol om daar het vliegtuig naar Thailand te nemen. Danny was graag meegegaan, maar hij had al een vakantie geregeld en twee keer op vakantie was iets te duur.

"Ik weet niet wat u gaat doen, maar ik ga terug naar bed, het is nog vroeg," zei Danny tegen zijn oma, terwijl hij gaapte.

"Ik denk dat ik ook nog even terugga," zei z'n oma, die Lies heette en in hetzelfde appartementencomplex woonde als hij en zijn ouders. "Kom je zo nog even langs? Gewoon voor de gezelligheid."

"Goed hoor, oma. Tot zo dan, ik ga slapen."

"Welterusten, mijn jongen." Ze kuste hem op zijn wang en samen gingen ze weer terug naar binnen.

Een paar uur later werd Danny uitgerust wakker. Hij stond op, nam een douche en at een paar boterhammen. Tijdens het ontbijt herinnerde hij zich dat oma had gevraagd of hij nog even wilde langskomen, dus zodra hij zijn ontbijt had weggewerkt ging hij naar het appartement van zijn oma.

Danny ging regelmatig bij zijn oma langs als er niemand thuis was, om huiswerk te maken of om gitaar te spelen: hij zat met drie klasgenoten in een bandje, waar hij gitaar speelde en tweede stem zong. Oma had speciaal voor hem een kamer laten isoleren en Danny had zijn gitaren, versterkers en andere apparatuur daar neergezet en kon zijn versterkers flink opengooien zonder dat de buren er last van zouden hebben.

Hoofdstuk 2

Danny sprintte de twee trappen op die naar de verdieping leidde waar zijn oma woonde. Hij stak de sleutel in het slot en deed de deur open. Hij riep 'oma', maar hij kreeg geen antwoord. Voordat hij ging zoeken, moest hij eerst nodig naar de wc. Danny liep naar de badkamer. Hij deed de deur open en bleef staan, aan de grond genageld. Voor hem stond zijn oma, met haar rug naar hem toe, helemaal naakt. Ze hoorde dat er iemand anders in de badkamer was en draaide zich om. Voor haar stond Danny, zijn gezicht lijkbleek van schrik. Hij stamelde en stotterde, maar er kwam niets verstaanbaars uit. Lies schrok niet. Wel zag ze dat zijn ogen afdwaalden en haar naakte lichaam bekeken.

"Danny, dat is, laten we zeggen... onverwacht. Misschien moet ik toch eens aanleren om de deur op slot te doen als ik weet dat er iemand langs kan komen of misschien moet jij leren kloppen voordat je mijn badkamer binnengaat. Als ik alleen thuis ben doe ik de deur nooit op slot en ik wist niet precies wanneer je zou komen, dus had ik de deur dit keer ook niet op slot."

Lies keek Danny recht in zijn ogen aan, maar zag dat die met hele andere dingen bezig waren dan naar haar ogen te kijken: hij bekeek haar van top tot teen.

"Hallo, Danny, contact graag."

Danny schrok op. "Sorry oma, ik was even afgeleid."

Tot zijn grote schrik voelde hij een bekend gevoel tussen zijn benen, of hij nou wilde of niet: zijn hersenen gaven aan de bloedvaten rond de basis van zijn penis door dat ze zich moesten vullen met bloed zodat ze het bloed dat in de penis stroomde zouden tegenhouden, oftewel: Danny kreeg een stijve lul.

Lies zag dit en glimlachte. Ze deed er alles aan om er voor haar 69 jaren zo goed mogelijk uit te zien: ze bezocht twee keer per week de sportschool, rookte en dronk niet en at zo gezond mogelijk. Ze had een klein buikje, maar dat was hangend vel en ook haar borsten hingen een beetje, maar dat vond Danny alleen maar mooi. Danny zag dat ze zich zorgvuldig had geschoren, alleen een klein streepje donkergrijs schaamhaar was te zien, al het andere haar was afgeschoren.

Ze had een computer gekocht en internet laten aansluiten en bezocht regelmatig datingsites en maakte geregeld afspraakjes met mannen, dus op het gebied van romantiek en seks kwam ze niets tekort, al was ze nog steeds alleenstaand, single wilde ze zichzelf niet noemen.

Haar geest hield ze scherp door dagelijks naar diverse opinieprogramma's op tv te kijken. Daarnaast had ze een Nintendo DS met zo'n breintrainingspel gekocht en vulde regelmatig diverse puzzels in.

"Dat vind ik helemaal niet erg, ik beschouw het zelfs als een compliment: een 18-jarige knul die wordt afgeleid door het naakte lichaam van een 69-jarige vrouw. Ik hoop dat het bevalt wat je ziet. Is dat zo?"

"Eh..." Danny slikte hoorbaar. Hij kon niet anders dan toegeven dat zijn oma er nog erg goed uitzag voor haar leeftijd. Zijn ouders hadden nooit moeilijk gedaan over bloot, maar dit was anders: Danny voelde opwinding en dat had hij bij zijn ouders nog nooit gevoeld.

"Ik kan niet anders zeggen dan dat u er goed uitziet, oma."

"Dank je, jongen, en noem me vanaf nu alsjeblieft bij mijn voornaam. Volgens mij ben je volwassen aan het worden en ik vind dat twee volwassenen die bevriend zijn elkaar bij de voornaam mogen noemen, dus noem me vanaf nu gewoon Lies."

"Eh ja... dat is goed, oma... eh... Lies... aah! Dit is verwarrend!" riep Danny uit, nog steeds in de war vanwege zijn tegenstrijdige gevoelens over zijn oma.

"Hoe lang ga je daar nog blijven staan? Ik was van plan een bad te nemen, kruip je er gezellig bij of ga je in de woonkamer wachten tot ik klaar ben?" Lies draaide zich om en draaide de kraan open.

"Nou, ik eh... ik heb net gedoucht, maar zo'n aanbod kan ik moeilijk weigeren." Danny probeerde zijn schaamte en opwinding opzij te zetten, trok de deur dicht en begon zich uit te kleden. De bobbel in zijn onderbroek was alleen maar groter geworden en Lies keek er begerig naar, ze kon niet wachten tot hij het laatste kledingstuk moest uittrekken dat deze bobbel enigszins in bedwang hield.

Toen Danny zijn onderbroek uittrok en zijn erectie alle ruimte kreeg zette Lies grote ogen op: Danny had de grootste lul die ze ooit gezien had; ze schatte hem op 17 centimeter, maar het kon best wel eens eens stuk meer zijn.

"Moeder Natuur heeft je flink verwend, Danny," zei ze, terwijl ze naar Danny's harde pik keek.

"Ik mag niet klagen oma, dat doen mijn vriendinnen ook niet."

"Gelijk hebben ze." Ze draaide de kranen dicht en liet zich in het warme water zakken. "Kom erbij jongen, het water is heerlijk."

Danny ging tegenover Lies in het bad zitten. Ze pakte een washand en een stuk zeep en bood aan zijn rug te wassen. Danny haalde zijn schouders op en draaide zich om. Lies zeepte zijn schouders en rug in en waste hem. Daarna werd ook zijn borst grondig schoongemaakt; Lies had in de verpleging gewerkt en had dus ervaring met mensen wassen.

Toen Danny helemaal schoon was moest hij zijn oma wassen. Ze gaf hem de washand en de zeep en draaide haar rug naar hem toe. Ze ging dicht tegen hem aan zitten en voelde zijn erectie tegen haar onderrug prikken. Danny liet zich niet van de wijs brengen en zeepte de rug van zijn oma in en waste haar grondig. Daarna moest hij ook haar borst doen. Met zijn handen pakte hij de zeep vast en zeepte haar borsten in. Toen hij over haar tepels wreef kreunde Lies zacht. Danny liet niets merken en ging stug door. Toen ze grondig was ingezeept waste hij haar borsten en buik. Lies overdreef en kreunde extra hard toen haar borsten en vooral toen haar tepels werden gewassen.

Nadat Danny klaar was pakte ze zijn handen vast en bracht ze nogmaals naar haar borsten, maar dit keer niet om ze te wassen.

Zacht zei ze: "Ga je gang, doe ermee wat je wilt, ik weet heus wel wanneer een man me wil hebben, dus doe je best en verwen je oma."

Danny liet het zich geen twee keer zeggen en kroop dicht tegen Lies aan. Zijn pik drukte hard tegen haar rug terwijl hij haar borsten masseerde. Lies sloot haar ogen en genoot, Danny wist wat hij deed en hij deed het erg goed. Ongewild kreunde ze. Achter haar rug hoorde ze Danny even grinniken en direct daarna kneep hij even hard in haar tepels. Lies slaakte een gilletje maar liet hem verder gaan met waar hij mee bezig was.

Niet veel later, toen de tepels van Lies keihard en erg gevoelig waren, voelde ze hoe Danny omlaag ging met zijn handen, tot hij bij haar kruis was aangekomen. Lies spreidde haar benen en voelde hoe Danny's vaardige handen haar poesje aftastten. Hij deed verder niets, alleen maar voelen. Lies begon op een gegeven moment een beetje ongeduldig te worden, ze wilde meer, maar Danny ging niet verder. Ze vroeg hem waarom hij dit deed.

"Niet alles tegelijk, oma... Lies. Je zit nu met je rug naar me toe en ik moet onder water werken, dat werkt niet echt in mijn voordeel. Volgens mij hebben we nu wel lang genoeg in bad gezeten, als je de stop eruit trekt, dan drogen we ons af en kunnen misschien naar een andere kamer toe gaan voor wat meer "je weet wel"?"

Hoofdstuk 3

"Goed dan." Lies trok de stop uit het bad en het water liep weg. Ze stonden op en stapten uit het bad. Lies droogde Danny af en Danny droogde Lies af. Danny wilde zich aankleden maar Lies hield hem tegen.

"Dat hoeft toch helemaal niet? Je gaat ze zo toch weer uittrekken en dat is verspilde moeite als je het mij vraagt."

"Je hebt gelijk," zei Danny en liet zijn kleren liggen waar hij ze had uitgetrokken. Lies nam hem mee naar haar slaapkamer. Ze sloot de rolluiken en deed een lampje aan. Een zwak schijnsel verlichtte de kamer.

Lies ging op bed liggen en wenkte verleidelijk naar Danny om naast haar te gaan liggen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en een paar seconden later lag hij naast zijn oma op haar grote bed. Zijn lul was nog steeds keihard en Lies stak haar hand uit en pakte zijn lul vast. Langzaam bewoog ze haar hand op en neer. Danny stak zijn hand uit en stak die tussen de benen van Lies. Met twee vingers streelde hij haar poesje.

Een paar tellen later kroop Lies plotseling boven op haar kleinzoon. Ze liet zich over zijn harde paal zakken tot hij helemaal tussen haar benen verdwenen was. Voordat Danny kon reageren was Lies hem aan het berijden. Ze pakte haar borsten vast en drukte ze tegen elkaar terwijl ze met een gelukzalig gezicht op en neer bewoog.

Danny was geschrokken van de actie van zijn oma, maar bedacht even later dat dit toch wel zou zijn gebeurd, dus hij pakte Lies' heupen vast en begon in hetzelfde ritme te stoten. Zijn pik verdween bij elke stoot volledig in het gretige poesje van Lies, die steeds harder begon te kreunen en te steunen.

Niet veel later voelde Danny dat hij ging klaarkomen. Hij begon sneller te stoten en gromde toen voor zijn gevoel alle cellen van zijn lichaam door zijn keiharde pik naar buiten spoten. Bijna een halve minuut lang spoot hij zijn zaad in de drijfnatte kut van zijn oma, die bovenop hem zat en met haar getrainde spieren zijn pik molk. Door deze bewegingen voelde ze bij zichzelf ook een orgasme opkomen. Met haar vingers hielp ze zichzelf over de rand en ontplofte van binnen. Ze gilde even en liet het gevoel over haar heen stromen terwijl er met veel kracht zaad in haar kut werd gepompt.

Toen het eindelijk voorbij was lag Danny bezweet te hijgen. Lies liet zich van hem afglijden en likte de laatste paar druppels sperma van zijn eikel. Danny was te moe om te reageren.

"Tering he, dat was lekker," hijgde hij.

"Ik wist wel dat je een volwassen man geworden was." Ze kuste hem op zijn bezwete voorhoofd en trok daarna een laken over hem heen, zonder er zich om te bekommeren dat hij drijfnat van het zweet was en zonder zijn pik schoon te maken, waar hoogstwaarschijnlijk nog wel een paar druppels zaad uit zouden komen, al betwijfelde Lies dat, gezien de kracht van zijn orgasme.

Danny viel bijna gelijk in slaap, hij was uitgeput. Lies deed het lampje uit, sloop de kamer uit en sloot de deur. Ze liep naar de badkamer en droogde het zweet van zich af. Daarna kleedde ze zich weer aan en liep naar de telefoon om haar beste vriendin te bellen: ze moest dit gewoon even kwijt en aan haar beste vriendin Marie kon ze alles vertellen, dus dit waarschijnlijk ook wel.

Lies pakte de hoorn van de haak en toetste het nummer in. Na een paar keer te zijn overgegaan hoorde ze een bekende stem aan de andere kant van de lijn. Lies begroette Marie en begon gelijk haar verhaal.

"Moet je eens horen wat er nou toch is gebeurd..."

Report Story

byDarkBee© 2 comments/ 29901 views/ 0 favorites

Share the love

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Geef Alstublieft Een Waardering Voor Deze Toevoeging:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (2 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Lees alle Gebruikers Commentaren (2)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel