Yvet

byElla©

Toen een broer van zijn moeder overleed ging de 36-jarige Cas (en sinds 2 jaar gescheiden) samen met zijn enige zus naar de begrafenis in het zuiden van het land. Ze moesten vroeg weg, want vanuit de kop van NH naar Zuid Limburg is forse rit en in de ochtendspits met alle file's een langdurige kwestie.

Yvet is 4 jaar jonger dan haar broer en tijdens de rit hadden ze weer eens tijd om bij te praten. Dat was er in de laatste jaren niet meer van gekomen, terwijl ze in hun jeugd zo goed en veel met elkaar optrokken. Ze woonden weliswaar niet zo ver bij elkaar vandaan, maar huishouding en werk slokken toch meer tijd op dan je denkt en op verjaardagen zijn ze allemaal met aanhang bij elkaar en dan komt er van een rustig gesprek ook niets.

Tijdens de koffietafel na de begrafenis werd het gezellig, ook van de andere ooms en tantes waren er diverse neven en nichten af komen zakken en de herinneringen werden van alle kanten opgehaald. Het was bovendien een mooie dag dus ze deden met zijn allen nog een terrasje aan. Pas na een gezamelijk diner vertrokken ze in de loop van de avond weer naar huis.

Pratend over alles wat ze die dag van en over de andere familieleden hadden gehoord meende Cas tussen de uitlatingen door bij Yvet te horen dat haar huwelijk door de eigen zaak van zijn zwager Rob een beetje stilstond. Ze was weliswaar niet ontevreden maar een beetje meer spanning op het lichamelijke vlak zou ze helemaal niet erg vinden begreep hij.

Ze zaten net goed en wel nog nagenietend van de eigenlijk gezellige dag vlak voor de grote weg toen er, bij het optrekken bij het stoplicht naar de grote weg toe, een harde klap onder de motorkap vandaan kwam. De auto bleef echter gewoon rijden en de motor deed voor de rest niet vreemd dus Cas reed rustig aan naar de eerste de beste parkeerplaats. Pas toen hij wilde terugschakelen bleek wat er was gebeurd, de koppeling had het begeven; doorrijden zonder koppeling was niet meer verantwoord. De wegenwacht werd gebeld en het wachten begon. Ze zaten gelukkig niet ver van het stadje af dus ze konden makkelijk terug om zonodig een en ander te regelen.

Het duurde echter ruim 3 kwartier voordat de wegenwacht op kwam dagen en die had maar een remedie: terugslepen naar het stadje een daar de volgende dag de koppeling laten maken. Het euvel kon redelijk snel worden verholpen, maar dat moest in de garage gebeuren; hij had daarvoor niet het benodigde speciale gereedschap.

Zo gezegd zo gedaan. Hij sleepte ze terug en de wagen werd neergezet bij de plaatselijke dealer. Onderweg bespraken Yvet en Cas wat ze zouden doen. Cas zou Yvet op de trein zetten; zelf zou hij een hotelletje nemen en de volgende dag de auto laten maken en daarna terug komen. Bij het station gekomen bleek echter dat de laatste reismogelijkheid al bijna een half uur voorbij was dus besloot Yvet om ook maar in het hotelletje te overnachten.

Ze liepen samen naar het enige hotel dat het plaatsje rijk was en belden daar eerst het thuisfront zodat ze zich daar niet ongerust zouden maken. Daarna werd geinformeerd naar de mogelijkheden om te overnachten. De hotelhouder moest ze teleurstellen: er was nog maar een tweepersoons kamer over; de overige kamers waren allemaal bezet door vakantiegasten en vertegenwoordigers. Ze keken elkaar even aan maar daar hadden ze geen enkele moeite mee dus werd er snel ingeschreven.

De ruimte beneden was leuk ingericht en er zaten her en der nog diverse mensen gezellig te praten dus besloten ze om nog maar een afzakkertje te nemen voordat ze de kamer op zouden zoeken. Al pratend bleef het niet bij een afzakkertje, maar werd er na de eerste stevige alcoholische versnapering nog een fles wijn bijbesteld.

Het was al tegen twaalven toen ze de tocht naar boven ondernamen. Yvet met een rood hoofd van de wijn en Cas was, ondanks dat hij wel het een en ander gewend was, toch ook wat licht in het hoofd.

Cas plofte neer op het grote tweepersoonsbed en wachtte tot Yvet van het toilet afkwam. Hij had alleen de twee lampen naast het bed aangedaan; de plafoniere gaf veel te schel licht. Yvet kwam de badkamer uit en begon zich aan haar kant van het bed uit te kleden. Cas keek naar haar toen ze, zonder zich van hem af te draaien, haar sweater en broek uittrok. Hij had 't de hele dag al vermoed, maar nu zag hij dat geen bh droeg. Het enige dat ze onder haar bovenkleding aanhad was een klein zwart slipje dat amper haar schaamhaar bedekte. Ze had kleine, ronde en stevige borsten die geen enkele neiging tot hangen vertoonden.

Hij voelde hoe zijn penis hard werd en snel kwam hij overeind en draaide zich van Yvet af. Maar het was al te laat, want plagend zei ze tegen hem:

"Jeetje, je kan wel zien dat je al twee jaar zonder vrouw zit. Ik ben al helemaal niet meer gewend trouwens dat iemand zo snel opgewonden van me raakt, Rob slaapt al als hij alleen zijn bed maar ziet....ik voel me wel gevleid hoor...."

Zonder te antwoorden ging Cas snel naar de badkamer en waste zijn gezicht. Toen hij weer een beetje afgekoeld was ging hij terug naar de slaapkamer en deed het licht aan zijn kant uit en begon zich uit te kleden.

Yvet lag al onder de dekens en keek hem aan.

"Je gunt een ander ook niks, waarom mag ik niet naar jou kijken als je je uitkleed? Je hebt mij toch ook op je dooie gemak liggen bekijken?" en prompt deed ze het licht weer aan. "Ik vind het ook wel weer eens leuk om een blote man te zien hoor" en plagend ging ze op haar zij liggen.

Snel ontdeed hij zich van zijn kleren en alsof de duivel hem op zijn hielen zat schoof hij in zijn slip aan zijn kant onder de dekens. "Zo voel ik me even plezieriger" zei hij. "Dit is toch een rare situatie, zo naast je zus in bed in een wildvreemde plaats"

"Ik vind het wel leuk" antwoordde Yvet. "Eindelijk eens een man naast me in bed die ik goed ken en waar ik een hele dag mee heb kunnen praten zonder dat ik bang hoef te zijn dat er iets moet gebeuren of die meteen bewusteloos is zodra hij zijn kussen ziet, het is denk ik al maanden geleden dat Rob en ik nog even hebben gepraat in bed. Trouwens, toen we klein waren hebben we vaak genoeg naast elkaar in bed gelegen, dus zo'n rare situatie is 't nou ook weer niet. We zijn alleen wat ouder geworden".

"Precies" zei Cas, "en we weten nu alletwee veel te goed hoe fijn het is om met een een man of vrouw in bed te liggen en wat er eventueel zou kunnen gebeuren".

"Ja, dat is waar, maar op zich hoeft dat geen bezwaar te zijn, als beide partijen het maar zelf willen" antwoordde Yvet zachtjes en ze keek hem veelbetekenend aan.

Toen Cas niet reageerde zei ze: "Zullen we dan maar gaan slapen als je je daar plezierig bij voelt" en ze deed het licht aan haar kant uit, gaf hem een vederlichte zoen op zijn lippen en draaide zich op haar rug.

Cas bleef naar het plafond liggen staren. Allerlei gedachten schoten door zijn hoofd: hoe ze als kinderen vaak bij elkaar sliepen, de keren dat ze als pubers samen uit waren geweest, de gesprekken die ze altijd hadden gehad samen....eigenlijk was Yvet de vrouw waar hij zich het meest bij thuis voelde. Maar ja, je zus....daar kun je niet mee trouwen....hoewel hij dat als klein kind altijd al van plan was geweest.

Met een diepe zucht draaide hij zich op zijn zij, deed het licht aan zijn kant uit en probeerde in slaap te komen. Maar het wilde niet best lukken; de letterlijke en figuurlijke warmte die Yvet uitstraalde namen hem in zijn bezit en toen hij eindelijk in slaap viel was dat een hele onrustige.

Cas werd wakker met een schok. Hij lag op half op zijn rug en half op zijn zij naar Yvet toegekeerd.

Yvet lag op haar zij tegen hem aan met haar hoofd bijna op zijn schouder, haar linkerbeen over zijn bovenbeen heengeslagen zodat haar warme kruis zich tegen zijn dij aandrukte. Haar hand lag op zijn halfharde penis. Terwijl hij hoorde hoe buiten het leven in het stadje weer op gang kwam begon hij zijn houding bar ongemakkelijk te vinden maar durfde zich bijna niet te bewegen. Heel voorzichtig probeerde hij zich uit de omstrengeling van Yvet los te maken maar bij de eerste voorzichtige beweging begon ze onrustig te worden. Ze drukte zich nog meer tegen hem aan en hij hoorde haar, halfslapend, mompelen:

"nee Rob, blijf nog even liggen, je bent nu toch al te laat, vrij nu even met me....." en ze sloot haar hand om zijn inmiddels keiharde penis en drukte haar vochtige slip tegen zijn bovenbeen.

Onmiddelijk stopte Cas met zijn bewegingen en met tegenstrijdige gevoelens bleef hij liggen. Yvet werd ook weer rustig, maar zijn penis liet ze niet los.

"Wat nu....." bedacht hij zich. De situatie was ontzettend opwindend en erotisch voor hem: de vrouw waar hij eigenlijk al tijden het meest om gaf lag vrijwel naakt tegen hem aan en wilde met hem vrijen. Nou ja, niet met hem maar het lijf waarvan ze dacht dat het van haar man was. Aan de andere kant: gebruik maken van deze situatie betekende wel vrijen met een getrouwde vrouw die bovendien zijn zus was: ofwel regelrechte incest en overspel.

Niet wetend wat te doen bleef hij liggen. Het hotel ontwaakte ook, in de gang klonken de geluiden uit de keuken door maar in de kamer was het nog donker door de gesloten gordijnen.

Yvet werd weer onrustig en begon heel langzaam wakker te worden. Tot zijn schrik voelde Cas hoe ze in haar halfslaap langzaam zijn penis begon te masseren en haar onderlijf tegen zijn been wreef. Tevreden gemurmel klonk onder de dekens die hij ruim daarvoor heel voorzichtig tot boven haar hoofd had getrokken.

Hij kon het niet helpen: de opwinding van de situatie werd hem te groot en zijn hoogtepunt kwam snel en onverwacht. Met een machtige straal spoot hij zijn sperma tegen het lijf van zijn zus. Het slaapdronken gemurmel werd iets verstaanbaarder nu: "zie je wel dat je wel kan, je moet gewoon vaker langer blijven liggen Robbie".

Met grote schrik hoorde Cas deze woorden. Yvet sliep nog steeds half en dacht gewoon dat ze met haar eigen man in bed lag. En het was bovendien duidelijk dat ze inderdaad heel zelden sex hadden.

Er kwam beweging onder de dekens. Cas voelde hoe Yvet zijn sperma over haar buik en borsten uitsmeerde en hoe ze daarna met haar natte tong en lippen naar zijn tepels zocht. Toen ze er een had gevonden werd deze op bijzonder sensuele wijze bewerkt, Cas had nooit geweten dat zijn tepels zo gevoelig waren.

Zijn orgaan was na een tijdelijke verslapping alweer keihard en nu schoof Yvet met haar hoofd over zijn buik naar beneden. Hij wilde haar tegenhouden maar Yvet duwde zijn handen van zich af en resoluut nam ze zijn penis tussen haar lippen en zoog hem langzaam tot diep in haar keel. Langzaam liet ze haar lippen van zijn penis afglijden en met een stem die lichtelijk verbaasd klonk zei ze: "goh, je bent wel heel erg opgewonden, je pik is gewoon nog groter dan anders..." en opnieuw gleden haar lippen over zijn schacht naar beneden. Hij liet het nu maar gebeuren. Nu zijn lust en begeerte de overhand hadden gekregen kon het hem niet meer schelen.

Yvet bevredigde hem met haar mond zoals nog nooit een vrouw het had gedaan. Hij kromde zijn lijf en probeerde zijn penis zo lang mogelijk in haar mond te houden. Hij merkte nog wel dat ze haar eigen slip uittrok en naast het bed gooide.

Haar lippen gleden weer van zijn penis af en begonnen weer aan hun toch naar boven. Haar bovenlijf gleed over zijn onderlijf en hij voelde haar keiharde tepels tegen zijn buik aan. Haar lippen bleven weer rusten bij zijn tepels en hij voelde hoe ze haar been over zijn onderlijf heen zette en hij voelde haar schaamhaar tegen zijn penis kriebelen. Nog steeds met de dekens over haar hoofd richtte ze zich op, pakte zijn penis, hield die in positie en liet zich toen onder tevreden gekreun over zijn harde paal heenzakken. Cas voelde hoe haar kutspieren zijn penis naar binnen zogen en ze kwam met haar lijf nog glibberig van zijn sperma over hem heen glijden. Toen kwam haar hoofd boven de dekens uit en met nog halfdichte slaapogen en kreunend van genot keek ze hem aan. Plots openden haar ogen zich wijd. Cas keek terug met een verontschuldigende blik en hield zijn handen op haar heupen terwijl haar lijf nog onwillekeurig de paarbewegingen bleef maken die ze vlak daarvoor met zoveel passie had ingezet.

Nu hield ze helemaal stil. Haar kut krampte nog steeds om zijn lul en na een gespannen stilte hoorde hij haar eindelijk zeggen: "Shit, jij bent 't, nou weet ik het weer. En nu weet ik ook meteen waarom ik het zo gek vond dat je alles maar toeliet. Rob was allang zijn bed uit geweest."

"Ik wist niet of ik je nu wakker moest maken of niet, en daarna durfde ik het niet meer, en nu is het te laat..." antwoordde Cas.

"Te laat waarvoor? Volgens mij is het nog zo vroeg dat we nu best wel af kunnen maken waar we aan begonnen zijn" zei Yvet en ze bewoog heel even boven op hem. "Of zullen we het maar netjes houden en stoppen met deze voorstelling?"

Cas antwoordde eerst niet, maar na even nadenken zei hij: "Ik laat het aan jou over. Jij bent de kwetsbaarste in deze situatie, jij bent getrouwd en ik niet meer. Zeg maar wat je wilt". Maar onbewust hield hij haar met zijn handen op haar heupen stevig vastgepind op zijn harde geslacht.

Yvet bleef hem even strak aankijken. "Denk je nu echt dat als ik dit niet wilde ik niet allang naast bed had gestaan? Nee, broertje, eigenlijk is dit al sinds onze jeugd een geheime wens van me geweest. En nu ik slaapdronken toch ze ver met je gekomen ben kom je niet zo makkelijk meer van me af". Ze boog zich voorover, pakte zijn hoofd tussen haar handen en haar lippen sloten zich vol liefde en passie op de zijne en haar tong drong diep door in zijn mondholte. Met halfgesloten ogen lag ze languit op hem en bewoog haar bekken op en neer zodat zijn penis door haar kut werd gemasseerd.

Cas liet het gebeuren. Zijn zus bereed hem, beurtelings heftig en snel en dan weer langzaam en zacht, ze zoog op zijn tepels, haar lippen dwaalden over zijn ogen, oren en lippen, haar tong speelde in zijn mondholte. Cas streelde haar lichaam, haar heupen en haar ronde billen. Hij nam haar ritme over en hun bewegingen waren als van een lijf. Hij nam haar tepels en borsten tussen zijn lippen en zoog ze in zijn smachtende mondholte terwijl hij haar andere tepel zacht tussen zijn duim en vingers masseerde.

Hun passie steeg tot voor beiden ongekende hoogten en Cas ontlaadde zich na een paar minuten met een machtige spermastoot in haar lichaam. Op het moment dat ze zijn sperma tegen haar baarmoedermond voelde spuiten kwam ook haar ontlading.

Ze lagen volkomen bevredigd op elkaar na deze heftige en intense vrijage. Zijn niet verslappende penis hield ze vast in haar kut en hun kus leek wel uren te duren.

Cas werd overmand door zijn lust en emotie: hij hield zijn liefste zus Yvet hevig omstrengeld en draaide zich om zodat hij boven op haar kwam te liggen, zijn penis nog steeds diep in haar lichaam verzonken.

Yvet sloeg haar benen om zijn rug om hem nog dieper in haar vrouwelijkheid te dwingen en Cas begreep onmiddelijk wat van hem werd verlangd. Hij dreef zijn fallus diep in zijn zus en kuste haar zinnelijk en passievol overal waar hij maar kon. Haar kleine harde borsten met haar harde tepels voelde hij als vurige bollen tegen zijn bovenlijf. Zijn penis dreef hij keer op keer zo diep mogelijk in haar vrouwelijke holte waarbij hij elke keer haar clitoris raakte. Hun lichamen leken te versmelten en na ruim twintig minuten deze keer bereikten ze tegelijk hun derde orgasme.

Sidderend van genot en vermoeidheid bleven ze minuten op en tegen elkaar aan liggen en zonder woorden begrepen ze van elkaar dat deze gebeurtenis een omwenteling in hun leven was.

Cas draaide zich van haar af en lag op zijn zij naast Yvet en streelde haar bezwete lijf en keek haar liefdevol aan. Hun monden vonden elkaar weer en ze verloren zich weer in een minuten durende omhelzing waarbij zijn hand haar lijf en vooral de plek tussen haar natte dijen streelde. Zijn middelvinger zonk diep weg tussen haar schaamlippen en zijn duim masseerde zacht en liefdevol haar clitoris zodat het niet lang duurde voordat Yvet kreunend haar vierde orgasme bereikte.

Half snikkend van emotie drukte ze zich tegen Cas aan en sloeg haar armen om zijn nek.

"Ik wil niet meer naar huis, ik blijf vanaf nu bij je" zei ze zacht in zijn oor. "Nu weet ik pas wat ik al jaren heb gemist en dat wil ik niet meer kwijtraken" en liefdevol streelde ze zijn hand die nog steeds tussen haar dijen geklemd zat.

Cas besefte meteen de diep in hun leven ingrijpende konsekwenties als ze zonder nadenken deze stap zouden nemen. Hij streelde haar gezicht en zei: "Laten we er nog maar eens goed over praten hoe we dat zullen oplossen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, lief. Bovendien moeten we nu eerst zorgen dat de auto zo snel mogelijk in de garage komt."

Met moeite konden ze zich uit hun omstrengeling losmaken. Cas douchte snel en ging meteen naar de garage terwijl Yvet zich ondertussen zou gaan douchen en vast zou gaan ontbijten.

Bij de garage hoorde Cas dat normaal gesproken de reparatie binnen een dag kon gebeuren, maar dat het benodigde onderdeel niet op voorraad was, dus dat pas de volgende dag de wagen klaar zou zijn.

Wel kon hij voor deze dag een leenauto krijgen en deze accepteerde hij dan maar, niet wetende of die wel of niet van pas zou komen. Iin het hotel zat een stralende Yvet in de eetzaal op hem te wachten.

Zwijgend, maar elkaar elke keer weer in de ogen kijkend, aten ze hun ontbijt. Pas bij een kop koffie vertelde Cas dat hij pas de volgende dag terug zou komen; hij zou Yvet bij het station afzetten zodat ze dezelfde dag weer naar huis kon en zonodig Rob weer kon assisteren in de zaak.

Yvet wilde eerst blijven, maar na enig aandringen gaf ze toch toe dat het beter was meteen terug te gaan om de situatie niet nodeloos gecompliceerd te maken.

Met een innige omhelzing en bijna met tranen in de ogen namen ze op het station (voorlopig) afscheid.

Cas bracht de dag door met een lange wandeling in de prachtige omgeving van het stadje en na een onrustige nacht kon hij de volgende dag met zijn eigen auto naar huis.

Ze was onverwacht vroeg terug, ruim voor de middag, de aansluitingen liepen perfect en ze trof ook nog een sneltrein. Toen Yvet op het station aankwam liep ze eerst naar het kantoor van Rob. Dat lag immers vrijwel op route naar huis, zodat ze meteen zou weten of ze diezelfde dag nog op kantoor nodig was. Normaal gesproken was de enige werkneemster van Rob altijd aanwezig maar er brandde geen licht en de deur was op slot.

Het meisje zou natuurlijk ziek kunnen zijn, maar Yvet kreeg ineens een onbestemd voorgevoel. Zo snel mogelijk liep ze de paar honderd meter die haar nog restten naar huis. Toen ze Rob's auto om de hoek zag staan, een plek waar hij hem anders nooit neerzette, werd dat voorgevoel alleen nog maar versterkt.

Zo stil mogelijk deed ze de deur van het slot en ging naar binnen en net zo stil deed ze de deur weer achter zich dicht. In de woonkamer was niemand maar op de bovenverdieping hoorde ze gedempt geluid.

Ze trapte haar schoenen uit en op blote voeten liep ze de trap op. Op weg naar boven hoorde ze dat de geluiden uit de slaapkamer kwamen, de deur was niet helemaal dicht maar stond op een behoorlijke kier.

Op de overloop vond ze een slipje, en dat was er geen van haarzelf.

Stil stond ze voor de deur en keek voorzichtig om de hoek. Haar vrees werd bewaarheid: op hun bed lag Rob geheel naakt op een eveneens naakte vrouw. Zijn penis had hij diep begraven in haar kut en ze had haar benen om zijn rug geslagen. Vermoedelijk was ze dicht bij haar hoogtepunt want opeens begon ze te praten: "ja, dieper, harder....haaarrrrder....DIEPER.....JAAAAAAHHHHHHUUUUGGGGGG" en met een kreet die ze van Rob zo goed kende kwam het parende stel op het bed met veel gekreun en gesteun klaar. Nu wist ze ook waarom Rob's kantoor dicht was want ze had overduidelijk de stem van het meisje dat op zijn kantoor werkte herkend.

Report Story

byElla© 0 comments/ 30005 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel