tagIncest/TaboeZomer Met Ma

Zomer Met Ma

byDutchAd©

De verkenning begint

Na mijn eerste jaar op de Universiteit in Cambridge arriveerde ik thuis en zag ik een compleet andere moeder dan die ik had achtergelaten toen ik Nederland verliet. Ik was met Kerst ook niet thuis geweest in verband met de hoge kosten. En ik wilde gewoon mijn eerste jaar halen. Tijdens mijn afwezigheid was het bedrijf van m`n vader in behoorlijke concurrentiestrijd verwikkeld. En ik had het idee dat pa het niet erg vond dat ik niet bij hem in zaak kwam werken, hij had veel liever dat ik zomer colleges ging volgen. Ik was dus eigenlijk een beetje meer op zoek naar een zomerbaantje en m`n moeder behulpzaam zijn op elke manier die ik maar kon vinden

Ik was dan ook verbaasd toen ma me oppikte bij de luchthaven. Ze leek ten minste vijf jaar jonger met een slanker, gebruind uiterlijk voorzien van een nieuw kapsel met meer volume en ook langer, wat op haar schouders viel. Haar kleren waren veel modieuzer. Ik vermoed dat dit, in aanvulling op de economische argumenten, deel uitmaakte van het pakket wat m`n moeder gebruikte om me te overtuigen om zomercolleges te gaan volgen.

De eerste twee dagen dat ik terug was, merkte ik dat ma al hard had gewerkt om de niet-economische aspecten van haar overtuigende technieken aan te scherpen. Tegen de tijd dat ik opstond had ze al een work-out training in de kelder afgerond. Ze maakte snel een proteïne drankje in de blender terwijl ik mijn gekookte eitje met brood en een kop koffie naar binnen werkte. Alhoewel ze behoorlijk bezweet uit haar training kwam, ademde ze niet zwaar of zo. Ze zag er goed uit, maar ik kreeg me toch een schuldgevoel terwijl ik mijn eten verder naar binnen werkte. Hallo, dacht ik. Je kijkt naar het lichaam van je moeder? Hoe gek wil je het hebben?

Maar hey... Met haar hand op haar heup, terwijl ze ongeduldig wachtte tot de blender zijn werk had afgemaakt, was het moeilijk om die benen niet te kunnen bekijken. En dan nog die taille en kont in die strakke broek. Evenals het bezweette strakke shirt met daarin een paar volle borsten. Toen ze met haar hoofd schudde en haar haren alle kanten op gingen leek het wel of je naar een reclame zat te kijken van een of andere shampoo. Alleen, dit was wel mijn moeder.

Moeder staarde naar de blender terwijl hij bezig was, waardoor ik genoeg tijd had om te genieten van haar nieuwe spannende identiteit. Terwijl ze me passeerde met in de ene hand haar drankje, hadden we een vrolijke chit chat met elkaar. Vervolgens ging ze naar boven. Twintig minuten later, slenterde ze terug via de keuken, terwijl ik mijn bord en mok afspoelde in de gootsteen. Zodra ik het in de afwasser zette, keek ik vanuit mijn ooghoeken naar de geopende keukendeur, waar ik mijn moeder langzaam richting het zwembad zag lopen, in de kleinste bikini die ik ooit bij haar had gezien. Wauw!

Die dag zat ik in de achtertuin en keek veel naar mama. Hoewel discreet, kreeg ik toch het gevoel dat ze op de hoogte was van mijn starende blik. En ja hoor, ik stond met een mond vol tanden toen ze zei: "Ik ben niet veel veranderd Jason. Gewoon een beetje zon en lichaamsbeweging."

Na een aantal lange seconden om met een goed verweer te komen, werd ik door mam gered: "Kom smeer eens wat zonnebrandcrème op me. Ik zal je niet bijten, ik ben dezelfde oude mama."

Ze hield een knijpfles van zonnebrandolie vast die ik aannam, opzettelijk deed ik een beetje sloom. Ik knielde neer op het gras naast de mat waar Ma op lag. Zodra ik de lotion pakte, vouwde ze haar armen en legde haar hoofd op haar handen, en sloot haar ogen. Ik deed de lotion op haar schouders en werkte vervolgens naar buiten en deed haar bovenarmen, deed daarbij haar haar ook uit de weg, vervolgens ging ik naar haar onderrug onder de band voor haar bikini top. Ik kan niet zeggen dat ik er niet van genoot, maar ik was een beetje ongemakkelijk met mijn gevoelens toen ik over de warme huid van mijn moeder wreef. Ik stond op het punt om op te staan toen ik klaar was met haar, maar mama hield me tegen.

"Hey," zei ze "ook onder m`n bikinibandje."

Ik deed een beetje lotion op mijn vingers en behoedzaam verspreidden ik het onder de bikiniband van ma d`r rug. Ik voelde me erg ongemakkelijk toen ik bij de zijkant kwam waar je de borsten kon zien. Ik sprong weer op, klaar om terug te gaan naar mijn stoel.

Whoa," zei Mam, tilde haar hoofd op. "Benen," zij deed haar hoofd naar achteren, en vervolgens weer naar beneden op haar handen.

"Oh. Ok,"zei ik, schaapachtig.

Ik knielde neer naast de benen van ma, spoot wat lotion in mijn handpalm, en begon het in te smeren op de achterkant van haar kuiten. Ik moet een beetje aan het dagdromen zijn geweest, want mama vertelde me om daar te stoppen en verder te gaan boven haar knieën. Ik schrok van haar stem, want toen ik bij mijn positieven kwam besefte ik dat ik naar haar kont aan het staren was. Toen ik de lotion ingewreven had op de achterkant van haar dijen, bemerkte ik hoe klein haar bikinibroekje was. Het bedekte nauwelijks haar billen. Het had weinig verhullends. Een vreemd gevoel verspreide zich door mijn buik en mijn borst. Ik probeerde van alles, maar ik kon niet weg kijken van het achterste van m`n moeder.

Ik stopte niet met insmeren totdat moeder zei: "Dank je, Jason. Dat moet genoeg zijn voor de middag."

Ik werd ontslagen. Ik worstelde om op mijn voeten te komen en liep onhandig weg, met een flinke bult in mijn broek.

* * * * *

Ik werd de rest van de middag gehinderd door mijn erectie. De volgende dag en de dag erna, lag ma opnieuw voor een paar uur te zonnen. Maar deze keer vroeg ze me niet om haar rug en benen voor haar doen. Ik was ervan overtuigd dat ik dit aan mezelf had te danken en was er beschaamd over, maar mama behandelde me niet anders dan anders. Ik was eigenlijk wel blij dat ze me niet had gevraagd om lotion bij haar aan te brengen. Dat zou alleen maar leiden tot wederom een ongemakkelijke situatie. Soort van, hoe dan ook.

Tijdens het eten, hadden we luchtige gesprekken. Alles was prima totdat Papa opmerkte: "Oh, ik moet vanavond terug naar de zaak. Sorry, lieverd."

Ik had niet het idee dat ik er iets achter moest zoeken. Mam antwoordde niet, maar nadat ze, voor de tweede keer, had opgeschept, wat opmerkelijk was voor haar, zette ze de pan hard neer op de tafel.

'Het spijt me, lieverd. Ik kan het niet helpen."

"Mmhhmm," was ma d`r reactie.

Pa wilde iets zeggen maar ma brak hem af

"Ik wil er niet over praten."

De rest van de maaltijd aten we in stilte, totdat pa tegen me begon te praten. Ma deed niet mee met de conversatie.

Na het eten, verliet ma de keuken en ging naar kamer. Pa volgde niet, maar hij riep tot ziens naar boven voordat hij wegging. Ma kwam niet naar beneden die avond. Ik ruimde de afwas en de keuken op die avond.

De volgende dag volgde dezelfde routine als voorheen. Ik keek naar mama terwijl ze in de zon lag, zou ze me vragen of ik haar rug in wilde smeren? Ik zou het doen, alleen al om haar beter te doen voelen. En, ja, ik wilde haar opnieuw aanraken. Weg met die ongemakkelijke gevoelens. De telefoon ging en ik rende om hem op te nemen. Ik was zenuwachtig om de boodschap van papa door te geven: Hij zou niet thuis zijn voor het avondeten; hij moest overwerken.

Moeder had haar hoofd niet omhooggehouden en ook haar ogen niet geopend toen ik het tegen haar zei. Ze knikte, pakte de lotion en draaide haar arm terug naar mij, ze hield het in haar hand. Ik nam de fles en viel op mijn knieën naast haar, ik spoot een flinke portie van de lotion in mijn handpalm; Het was warm in mijn hand. Ik aarzelde even voordat mijn hand naar de bovenrug ging. Zacht, verplaatste ik mijn hand in cirkels, langzaam, bang om ma d`r gedachten te verstoren. Ik voelde dat ze comfortabel was met mijn aanwezigheid, maar ze wilde ook alleen zijn met haar gedachten.

Ik masseerde de schouders van ma meer dan dat ik lotion er opsmeerde. Ik deed het bewust en probeerde op die manier haar pijn te verzachten, met als doel een stuk ontspanning. Toen ik naar de onderrug van ma ging, spreidde ik de lotion uit in de ondiepe groef van haar rug, naar beneden naar de twee grote kuiltjes aan beide kanten net boven de stijgende deining van haar billen. Ma d`r huid golfde iets toen ik het met mijn handen naar buiten duwde.

Tot slot, toen ik klaar was en mijn handen van haar rug haalde, reikte ze naar achteren en deed ze met beide handen de strik van bikini top los en legde deze naast haar neer op de mat. Ik staarde naar ma d`r blote rug met een lichte markante streep waar eerst de bikinstrik had gezeten. Haar rug leek nu zoveel langer en eleganter. Ik spoot een paar druppels van de lotion over de markante streep en wreef lotion erin.

Ik had klaar moeten zijn, maar in plaats daarvan plaatste ik mijn handen plat op de rug van ma en spreid ze uit naar de zijkanten, net zoals ik met haar onderrug had gedaan. Ik wreef totdat mijn handen aan de rand kwamen, maar deze keer ging ik niet naar ma d`r taille, ik masseerde naar de zwellingen toe. Snel trok mijn handen weg om een berisping te vermijden, alsof het een ongeluk was, en keerde terug naar ma d`r rug. Even later begon ik weer met haar benen.

Toen ik de lotion had ingewreven op ma d`r benen, in lange, liefdevolle halen, merkte ik dat ze huilde. Het was zo zacht, dat ik het niet geweten zou hebben als ik niet de trillingen in haar benen kon voelen. Ik haatte mijn vader op dat moment, maar niet zoveel als ik op de zaterdag deed toen hij opnieuw naar z`n werk werd geroepen.

Enige tijd nadat pa weg ging, ging ik naar de winkel om een aantal dingen te halen voor mam. Ik reed langs het werk van pa. Vreemd, zijn auto was er niet. Geweldig, dacht ik. Hij is al op weg naar huis. Maar zijn auto was er niet toen ik thuiskwam. Wat is er aan de hand?

Moeder lag op de mat in de zon toen ik door de keukendeur naar buiten liep. Haar bikini top had ze al afgedaan. Ik zette de boodschappen weg en liep naar buiten om haar te vergezellen. Ze hoefde niets te vragen. Ik pakte de lotion en begon direct met inwrijven van haar rug. Ik nam er de tijd voor. Maar er was geen gesnik deze keer. Ik liet mijn handen weer dwalen over de vlezige deel van de zijkanten van haar borsten. Twee keer, streelde ik haar daar.

Toen ik klaar was, bleef ik aan ma d`r zij. Ik wilde niet praten, maar ze wist dat ik er nog was. Na een tijdje ging ik met het puntje van mijn wijsvinger, tussen haar schouderbladen en langzaam ging ik naar beneden, en volgde het verloop van haar rug. Om vervolgens weer via een ander weg op haar rug naar boven te gaan.

"Laten we een reisje gaan maken, 'zei ik. "We gaan de wereld verkennen, op zoek naar van alles en nog wat, op zoek in elk hoekje en gaatje, totdat we onze eigen speciale weg hebben gevonden. Laat je gedachten gaan en volg de padvinder."

Mam grinnikte. Het was een prachtig geluid. Ik kon de uren niet tellen, toen ik klein was, dat ma mijn rug kietelde totdat ik in slaap viel, het topje van haar vinger ging dan rond en rond, over mijn rug, naar beneden mijn armen en benen, totdat ik in slaap was gevallen. Volg de padvinder, fluisterde ze dan zachtjes, en weet alle schatten te vinden en een veilige plek om te slapen.

Een enorme golf van voldoening welde in mij toen mam hardop zuchtte en ze haar schouders bewoog om in een comfortabele positie te gaan liggen terwijl mijn vinger over haar rug streelde. Ze was gereed voor een lange sessie. Ik moest heel veel terug doen voor al die tijd dat ze met mij was bezig geweest. Het zou voor heel wat inspanning zorgen.

Ma legde haar armen naast zich neer en strekte ze helemaal uit naast haar lichaam, terwijl mijn vinger via lijnen over haar rug ging. Ze leek in slaap te zijn gevallen. Mijn vinger hervatte zijn reis vanaf haar bovenarm dan naar haar nek en schouders om vervolgens haar andere arm te doen. Opnieuw en opnieuw.

De ademhaling van ma was erg rustig toen mijn vinger zijn weg langs haar eelboog en de binnenkant van haar bovenarm volgde een paar centimeter van de zijkant van haar borst, die verder was uitgezakt nadat ze haar armen had uitgestrekt. Deze keer, ging ik via de zijkant van bovenlichaam met gebogen vinger langs haar borst naar benden en dan via taille en haar heup naar de ander kant over vervolgens aan de andere kant van haar borst weer uit te komen.

Mijn adem stokte en angst welde in me op, ik zette me schrap voor een negatieve actie van m`n moeder. Waarom deed ik dit? waarschuwde ik mezelf. Wat denk je wel niet?

Naar beneden via ma d`r arm en weer terug via de andere arm, maar nog steeds geen reactie van mama toen ik dit deed. Ik liet mijn vinger nu vi eed zijkant van haar borst lopen en dat ik steeds weer opnieuw. Mijn hart klopte in m`n keel en al snel ging ik weer via haar rug. Het duurde niet lang, ik kon het niet nalaten om weer via de zwellingen van haar borsten te gaan. Vervolgens haalde ik mijn hand helemaal weg. Moeder gaf een ontevreden kreun, zodat ik mijn hand liet vallen op de achterkant van haar been en beschreef een pad met mijn hand naar beneden in de richting van haar knie.

"Vingertoppen," mompelde ma. "de padvinder zegt: lichtjes betreden," zei ze, mij herinnerd aan de woorden die zij altijd bij mij gebruikte en in mijn oor fluisterde toen ik onder de magie van haar vingers in slaap viel.

Ik tilde mijn vingers op, waardoor slechts het topje van mijn middelvinger de achterkant van haar dij aanraakte. Voor een lange tijd, ging mijn vinger op en neer over de benen van mijn moeder. En zelfs over haar voeten. Mam giechelde zachtjes, elke keer dat mijn vinger over de zool van haar voeten ging. Het voelde goed, haarzelf beter liet voelen en haar hielp de afwezigheid van pa te vergeten. Ik hield van het zachte, verende gevoel van haar kuiten. Uiteindelijk verhuisde ik omhoog langs haar om terloops de achterkant van haar dijen te strelen, terwijl ik naar de afgeplatte zijden van haar borsten staarde. Mijn bewegingen werden korter terwijl mijn gedachten afdwaalde en ik liet tenslotte mijn hand lui in de spleet van haar benen vallen.

Eens, toen mam reageerde op een bijzonder gevoelige plek aan de binnenkant van haar dij, viel mijn hand verder door naar de mat waarop ze lag. Ik herstelde snel, trok mijn hand weer terug en legde deze weer op haar dij. Maar nu werd mijn aandacht getrokken op haar benen die dus lichtjes uit elkaar waren gegaan en op haar achterwerk wat omhuld was met een klein bikinibroekje. Ze zou deze waarschijnlijk nooit ergens anders dragen dan in onze eigen achtertuin.

Naar beneden kijkend, realiseerde ik me hoe weinig kont er eigenlijk in haar bikinibroekje zat, en ook hoe goed dat dunne materiaal zich vastklampte om de contouren van haar kont. Ik kon zelfs een gezwollen formatie zien tussen haar benen. Toen schoot het door mijn hoofd, de kut van mijn moeder!

Juist op dat moment, bewoog ma haar heupen en ik besefte dat mijn hand weer tussen haar benen was beland en weer op de mat lag. Toen bewoog ik mijn hand weer en ging weer verder met de achterkant van haar dij en langs de binnenkant van haar dijen. Steeds dichter naar de V-plek van haar benen. Maar niet te dichtbij.

Na een tijdje, veranderde ik met mijn vinger van richting en ging ik naar haar bikinibroekje en trok de huid weg van haar bikinibroekje. Gefascineerd kreeg ik hierdoor een mooie kloof. Ik had het nieuwe geurtje in de lucht de eerste minuten nog niet opgemerkt. Toen ving ik de eerste vleug op, keek ik rond, maar kon in de buurt niet de bron vinden. Ik liet mijn hoofd zakken tot net boven haar kontje. Ah ha. De geur is was afkomstig van tussen ma d`r benen. Was ze hier nou gewoon geil aan het worden?

Ondanks intensief onderzoek, kon ik geen zichtbaar bewijs vinden om mijn hypothese bevestigend te zien. Maar ik kon nog steeds niets zien. Mijn gezicht was zo dicht bij de kont van ma dat ik deze bijna aanraakte, totdat ze plotseling op haar zij draaide. Ik schoot terug met m`n nu vuurrode gezicht. Wetend dat ik daar niets had te zoeken.

"Dat was geweldig, Jason. Zeer ontspannend." Een verwarde uitdrukking gleed over het gezicht van ma toen ze merkte dat mijn hoofd in de nabijheid was van haar kont, maar al snel verdwenen dit toen ze mijn verlegenheid opmerkte.

"Geen probleem, mam." flapte ik eruit, in een poging om mijn kalmte te herstellen, maar gehinderd door de aanblik van ma, die probeerde haar bikini top over haar borsten te houden met één hand, terwijl ze de andere hand gebruikt om haar gewicht bewaren om zichzelf om hoog te houden. Ik ging staan en strekte mijn hand uit om haar te kunnen helpen met opstaan.

"Dat kun je wel zeggen. Ik heb heel wat jaren in je rug zitten om het met mij goed te maken," lachte ma.

Ma reikte naar mijn hand, maar verloor haar evenwicht en snel liet ze haar andere hand achter haar vallen om haar val te breken. Haar lachende gezicht veranderde langzaam in een shock toen ze haar bikini top liet vallen en mijn starende gezicht zag, wat was gericht op haar borsten met daarop een paar stevige en harde tepels.

"Ochs," riep ze, niet in staat om haar bengelende memmen te bedekken met beide handen omdat ze bezig was haar evenwicht te herstellen.

Ik reikte snel naar beneden in de schoot van ma, om haar bikini top te pakken. M greep mijn uitgestoken hand en liet zich door mij op haar voeten trekken.

"Dat was een onaangename verrassing," lachte ma nerveus, in een poging om deze ongemakkelijke situatie achter zich te laten.

Mam nam de bikini top uit mijn hand en deed ze onder haar borsten, tilde ze even op en zorgde ervoor dat elke borst netjes in de cup viel. Ze had absoluut geen haast om haar borsten te bedekken. De borsten van ma waren sexyer dan ik had gedacht. Ondanks het feit dat het volle borsten van een volwassen vrouw waren, waren ze heel zwierig en afgedekt door een paar brutale tepels.

"Verdorie. Dit ding is zo krap," klaagde ma, zenuwachtig nerveus lachend terwijl ze opnieuw worstelde met haar bikini top, niet in staat om de perfecte pasvorm die ze zocht te vinden. "Sluit je ogen, Jason" beval ma.

"Neem de tijd ma," verontschuldig ik mij, sloot mijn ogen, maar niet helemaal, waardoor ik door een smalle spleet kon blijven gluren, zoals ik deed toen mam en verstoppertje speelde als kind zijnde. Ik keek aandachtig terwijl ze haar tieten in de bikini cups aanpaste. Haar borsten waren in alle volheid vlak voor me, tepels standvastig en trots. Om een of andere reden, was ik niet meer in verlegenheid gebracht, misschien omdat het m`n moeder was.

"Jason!" zei ma. Terwijl ze de top over haar sexy tepels en borsten liet vallen en vervolgens de bandjes achter haar rug dicht deed.

"Je gluurde," zei ze erg luchtig. "Je bent een kwajongen."

Ik volgde mama naar de keuken, terwijl ik de manier waarop haar billen om de beurten heen en weer bewogen aan het bewonderen was. Instinctief begreep ik waarom die beweging iemand, iets wat weinig vrouwen kunnen begrijpen, kon betoveren.

"O nee toch, kijk nou. Ik ben helemaal te laat voor m`n koffie afspraak met Janny."

Moeder snelde naar boven. Ik schonk voor mezelf een koud colaatje in wachtte totdat mijn erectie zou verdwijnen. Maar goed dat ma niet had gemerkt dat ik een stijve had. Nadenkend over wat er net was gebeurd, verdween mijn erectie nog steeds niet. Twintig minuten waren voorbijgegaan, en nog steeds geen moeder. Ik riep naar boven.

"Mam?"

Ik liep naar de trap die naar boven leidde.

"Mam?" Geen antwoord.

Ik liep de trap op, opnieuw riep ik. Nog steeds geen antwoord. Haar deur stond op een kier en ik riep, stil, ik duwde langzaam de deur open, zodat ze zag dat ik binnen kwam en zodat ze mij eventueel kon laten weten dat het even niet uitkwam omdat ze zich aan het omkleden was.

Ma lag met gezicht naar beneden op haar bed. De bikini lag op de vloer en een witte blouse en beha lagen gedrapeerd over het kussen naast ma d`r hoofd. Ze droeg een donkere rok en kousen, maar haar rug was kaal.

"Mam?" fluisterde ik. "Mam?"

Geen antwoord.

Report Story

byDutchAd© 3 comments/ 7840 views/ 3 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
8 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel