Literotica.com Terms of Service

Registreren met Literotica is gratis, maar u moet akkoord gaan met de volgende terms:

Deze website is uitsluitend voor verantwoordelijke volwassene van 18 jaar en ouder (of de meerderjarig heid, van uw jurisdictie van waar u toegang heeft tot de site) Het materiaal dat beschikbaar is binnen deze site, kan grafische afbeeldingen en beschrijvingen van naaktheid en sexuele activiteiten bevatten en mag NIET toegankelijk zijn voor iemand jonger dan 18 jaar. Het bezoeken van deze Website als u jonger dan 18 jaar oud bent kan verboden zijn door federale, staat of lokale wetten. Door "Ik Ga Akkoord" aan te klikken legt u de volgende verklaring af:

1. U bent een volwassene, tenminste 18 jaar oud, en u heeft het recht om volwassene materiaal te bezitten in uw gemeenschap.

2. U zult niet toestaan dat om het even welke perso(o)n(en) die onder de 18 is toegang te geven tot om het even welke materiaal dat zich bevind op deze site.

3. U kiest er vrijwillig voor om toegang te krijgen tot deze site, omdat u het variërende materiaal dat wij beschikbaar hebben wilt bekijken, lezen en/of horen.

4. U vindt erotische verhalen, geluiden, of afbeeldingen van naakte volwassene, volwassene die de sex bedrijven of elk ander sexueel materiaal, aanstootgevend.

5. U zult de site direct verlaten als u zich beledigd voelt door de sexuele natuur of inhoud van om het even welk materiaal.

6. U begrijpt en gaat akkoord om de standaards en wetten van uw gemeenschap te volgen.

7. Door in te loggen en het bekijken van om het even welk deel van de site, gaat u akkoord dat u de eigenaars van de website alswel hun personeel Niet verantwoordelijk te houden van om het even welk materiaal dat zich bevindt op de site.

8. Er zijn gedeeltes op deze site die niet worden beheerd en Literotica houdt de inhoud van deze onderdelen niet in de gaten. Wij zijn niet verantwoordelijk de inhoud gepost door onze gebruikers zonder onze wetenschap. Als u een content ziet op deze site waar u vragen bij stelt, neem dan contact op met de webmaster om ze van de situatie op de hoogte te stellen.

9. Als u deze service gebruikt in overtreding van deze term, begrijpt u dat u in overtreding bent met lokale alswel federale wetten en verantwoordelijk wordt gehouden voor uw daden.

10. U gaat akkoord om niets te posten waarvan u niet de auteurs rechten bezit, in de verhalen, prikborden, chatroom, of welk ander deel van de site. Als U Copyrighted afbeeldingen of text gebruikt zonder de toestemming van de eigenaar, wordt u gewaarschuwd en kan u geschorst of verbannen worden van de site. Als auteurs, respecteren we de rechten van de copyright eigenaars en moedigen onze leden aan dat ook te doen.

11. U gaat akkoord om Literotica niet te gebruiken om commerciele websites, producten, of services te promoten. Dit is inclusief het posten van links of aanbiedingen in uw verhalen, posten, profiel, chat, of elk ander onderdeel van de site. Spam is tegen de regels van alle ISP's en we zullen elke poging tot spam rapporteren en verwijderen. U mag geen URL/site adres gebruiken als uw leden naam. indien u dit toch doet, zullen wij uw gebruikersnaam veranderen zonder verdere notificatie.

12. U gaat akkoord dat u geen persoonlijke of privé informatie over wie dan ook op deze site. Ook post u geen dreigenmenten of kwellingen naar andere gebruikers. We moedigen vrijheids van menings uiting aan, maar het bovenstaande kunnen en willen we niet accepteren.

13. De webmaster van Literotica behoud het recht om, om het even welke inhoud of gebruikerte verwijderen van de site, voor om het even of zelfs zonder reden, om het even wanneer.

14. U gaat akkoord dat u niet zult proberen om de software en de hardware die deze site runnen te misbruiken in wat voor een vorm dan ook. Elke onbevoegde poging om met het stem systeem te knoeien, in te loggen via andre gebruikers account, of elke andere vorm van misdadig gedrag zal onderwrp zijn voor schorsing van uw account als wel dat er wettelijke legae actie tegen u zal worden ondernomen.

15. literotica zal nooit uw email adres of enige andere privé informatie delen met derden, tenzij vereist door een rechtbank.

16. Door het binnen reden van deze site, gaat u akkoord zich aan alle bovenstaande terms te houden.

Als U NIET akkoord gaat met deze terms $sverlaat dan alstublieft Literotica.

Continue to Meld Aan or Log In.