Quitte

byCorrupted_Dreams©

16 juli 2017

Elementen van oudere verhalen komen samen in dit verhaal, ik heb geprobeerd mijn schrijfstijl iets aan te passen in dit verhaal, iets met perspectief. Nou ja, uiteindelijk blijft het altijd dezelfde auteur, maar goed.

Ik hoop dat jullie het verhaal waarderen, laat het me weten, klik op die sterren of laat een bericht achter :^)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het was warm, bloedheet, die dag in juni. Er werden die week records gebroken, extreme hitte kleurde de weerkaart rood tot diep paars. Anne wapperde met een kartonnen tussenblad terwijl ze door haar schrift bladerde. Ze had morgen haar laatste tentamen en dan zou het zomervakantie zijn.

De warmte drukte op haar en ze zuchtte even terwijl ze rondkeek. Ze moest haar bed nog opmaken bedacht ze zich terwijl ze naar de teddyberen die tegen de witte spijlen van haar hoofdeind zaten keek.

Aan de licht roze muren hingen, speels verspringende, witte boekenplanken met haar spulletjes en dansprijzen netjes uitgestald. Ze glimlachte, haar kamer was nog zo kinderlijk, na de zomer zou ze een nieuwe kamer krijgen had haar moeder beloofd.

Zuchtend van de hitte draaide ze zich weer naar haar schrift en begon te lezen over citroenzuurcyclussen en meer onontbeerlijke kennis terwijl ze met haar provisorische waaier zichzelf wat koelte toe wapperde. Een droge klik, Anne verstijfde even maar ging door met lezen alsof ze niets had gehoord.

Een tinteling trok door haar lijf toen ze zijn vingers op de huid van haar schouder voelde.

"Hey"

"Hey" antwoordde ze fluisterend zonder om te kijken.

Haar hart bonsde in haar keel en ze ademde oppervlakkig terwijl ze haar ogen gericht hield op haar schrift. Ze slikte en pretendeerde onverstoord verder te lezen, maar haar geest nam niets meer op en was alleen maar bezig met hem, met Tom, haar grote broer.

Ze voelde zijn vingers naast het dunne schouderbandje van haar topje op haar huid. De haartjes op haar armen gingen omhoog staan, alsof ze het koud had.

Het tikken van de klok was het enige geluid in haar verder doodstille kamertje terwijl Tom kleine figuurtjes tekende op haar naakte huid. Haar ademhaling stokte, zijn aanraking veroorzaakte kleine elektrische schokjes die zich via haar ruggengraat een weg baanden naar haar kern, haar vrouwelijkheid. De hitte van die dag leek zich te concentreren op dat kleine stukje van haar lijf, tussen haar slanke dijen. Anne verschoof iets op haar stoel, subtiel, bijna onmerkbaar.

Zonder een woord te zeggen pakte hij haar borstel en begon langzaam haar lange blonde haar te borstelen. Kippenvel trok vanaf de basis van haar nek door haar hele lijf. Met een zucht gaf ze toe en ontspande zich in haar stoel terwijl hij de borstel door haar lange lokken haalde.

In een traag tempo bewoog hij de borstel in lange halen vanaf haar hoofdhuid tot halverwege haar rug. Zwijgend keek hij omlaag naar zijn kleine zusje. Haar borstkas ging ritmisch op en neer met haar ademhaling. De stof van het topje volgde soepel de vorm van haar borsten die met elke ademhaling leken te zwellen en te krimpen. Haar zachte zongebruinde huid glom van het dunne laagje zweet dat haar hele lijf bedekte. Ze kantelde haar hoofd iets naar achteren en keek hem aan, ze glimlachte even.

"Alles ok?" vroeg hij zacht.

Ze dacht even na en glimlachte naar hem "mmmh waarom niet?"

Inwendig grinnikte ze even. Ze had getwijfeld, getwijfeld of ze hem moest laten merken dat ze wel wakker was geweest, dat ze wist wat hij had gedaan maar in een fractie van een seconde besloot ze te doen alsof ze geen onderdeel was geweest van zijn zonde, geen medespeler was geweest in het spel.

"Nee.. ehm.. Gewoon" mompelde Tom afwezig terwijl hij zacht haar hoofdhuid masseerde. Anne trok spottend haar mondhoek op en sloot haar ogen. Ze genoot van zijn aanraking, zoals altijd, zoals vannacht.

>||-||<

Ze had wakker gelegen door de warmte en had de klik van haar deur gehoord. Zijn zachte voetstappen op haar harde vloer waren bijna onhoorbaar geweest. Ze had zich slapend gehouden, zichzelf afvragend wat hij kwam doen.

Het bleef stil en even dacht ze dat ze het had gedroomd. Voorzichtig keek ze door haar wimpers. In het halve schemer zag ze zijn silhouet afgetekend tegen het spaarzame licht dat via haar dunne gordijnen haar kamer binnen viel. Hij stond roerloos aan de rand van haar bed, ze hoorde zijn ademhaling. Hij bekeek haar, hij keek naar haar terwijl ze sliep.

Ze twijfelde of ze wat moest zeggen, hem laten merken dat ze wakker was. Net toen ze haar ogen wilde openen en hem wilde vragen wat hij wilde voelde ze zijn hand op haar buik. Haar adem stokte in haar keel, ze schrok van zijn aanraking. Conflicterende gedachten vochten in haar hoofd om hun gelijk.

Haar verstand zei haar dat ze moest ingrijpen, dat ze hem moest laten merken dat ze wakker was, hem moest laten stoppen. Maar in plaats van al die verstandige dingen hield ze zich slapend, met moeite hield ze haar ademhaling regelmatig en haar ogen gesloten.

Ze voelde hoe hij de naakte huid van haar buik streelde en voorzichtig de stof van haar topje omhoog schoof tot over haar borsten. Ze wist dat ze hem moest laten stoppen. Dat ze hem niet zou moeten toestaan haar te betasten. Maar in plaats daarvan had ze genoten van zijn aanraking.

Hij streelde haar borsten, een schok trok door haar lijf en ze ademde even scherp in om snel haar ritme te herstellen. Ze hield zich slapend terwijl hij zachtjes in haar borsten kneep en haar harde tepels streelde.

Voorzichtig rolde hij haar harde gevoelige knopjes tussen zijn vingers en kneedde zacht in haar stevige borsten. Ze wist dat het verkeerd was, dat hij dit niet mocht doen, dat ze hem dit niet mocht toestaan, dat het verkeerd was. Maar het voelde niet verkeerd, zonder te doen wat ze zou moeten doen hield ze zich slapend en genoot ze in stilte van zijn aanraking.

Het had al haar kracht gekost niet zachtjes te kreunen toen ze zijn andere hand op haar onderbuik voelde. Ademloos had ze gevoeld hoe zijn vingers langs de rand van haar slipje gleden. Terwijl hij zacht in haar borsten kneep voelde ze zijn vingers strelend over haar schaamlippen.

Ze had moeten ingrijpen. Ze had hem niet moeten toestaan haar slipje omlaag te laten schuiven. In plaats daarvan had ze haar benen iets gespreid voor hem, had ze zich aan hem getoond. Ze voelde haar vocht tussen haar billen stromen en hoe haar kleine klitje klopte in het ritme van haar hartslag.

Zijn vingers hadden haar geopend, ze had gevoeld hoe hij haar schaamlippen voorzichtig van elkaar trok. Hoe zijn vinger voorzichtig rondjes draaide voor haar nauwe opening en haar vocht over haar gezwollen klitje smeerde. Ze wist dat ze te laat was, dat ze hem nu niet meer kon laten stoppen, dat ze niet wilde dat hij stopte.

Ze spreidde haar benen nog iets en voelde haar slipje strak tussen haar dijen gespannen terwijl haar broer haar gezwollen pulserende klitje streelde. Voorzichtig pakte hij haar harde knopje tussen zijn vingers en kneep zacht. Het had al haar kracht gekost om het niet uit te gillen toen hij de huid van haar klitje heen en weer schoof en haar liet komen. Het was bijna onmogelijk om zichzelf slapende te houden toen ze de schokgolven van haar orgasme door haar lijf voelde trekken en ze haar onderlijf ritmisch op en neer bewoog.

Even had ze gedacht dat hij doorhad dat ze niet meer sliep, teleurgesteld had ze geconstateerd dat hij tijdens haar orgasme gestopt was met zijn strelingen. Terwijl ze bijkwam van haar orgasme had ze getwijfeld, was hij weg?

Ze had door haar wimpers gekeken. Hij stond er nog, ze hoorde zijn ademhaling ook weer, oppervlakkig en onregelmatig. Ze zag hoe zijn silhouet ritmisch bewoog, een zacht geluid van huid over huid, zachte natte geluiden en een korte kerm. Ze voelde hoe warme klodders op haar borsten landde. Een andere kwam terecht op haar dij, zijn warme zaad droop vlak langs haar schaamlippen op haar bed.

Ze wist dat ze het walgelijk moest vinden, haar eigen broer spoot zijn sperma op haar naakte huid. Hij had haar betast en gevingerd tot ze klaarkwam, hij had haar aangerand in haar slaap, verkracht. Maar in werkelijkheid voelde ze niets van deze gevoelens, in plaats daarvan wond het haar op. In plaats van walging voelde ze liefde, zijn zaad op haar naakte onteerde lijf als een getuige van zijn liefde voor haar.

Hij had haar zo laten liggen, na zijn orgasme had hij zich omgedraaid en haar kamer verlaten. Ze was even blijven liggen, verward. Haar benen gespreid en haar slipje strak rond haar dijen. Haar shirtje helemaal omhoog geschoven over haar met zijn zaad besmeurde borsten.

Terwijl ze had liggen nadenken over wat er was gebeurd had ze zijn zaad tussen haar schaamlippen en over haar borsten uitgesmeerd. Ze had haar hand omhoog gehouden en gekeken naar de glinstering tussen haar vingers, naar de doorzichtige draad tussen haar duim en wijsvinger, een mengsel van zijn sperma en haar vocht.

Voorzichtig had ze geproefd, ze proefde hem, sterk, mannelijk. Langzaam had ze haar vingers afgelikt terwijl ze met haar andere hand over haar met zaad besmeurde klitje wreef. Ze was kermend klaar gekomen terwijl ze van zijn zaad had geproefd. Ze had naar meer verlangd.

>||-||<

Hij keek naar Anne terwijl zijn vingertoppen door haar zachte blonde haar gleden en dacht terug aan de afgelopen nacht, hoe hij zijn kleine zusje had gevingerd en zijn zaad over haar prachtige lijf had gespoten, hoe ze in haar bedje had gelegen met haar shirtje tot over haar borsten geschoven en haar slipje strak rond haar dijen gespannen. Hoe hij haar had achtergelaten vannacht, onteerd en besmeurd met zijn zaad.

Na een tijdje legde hij haar borstel weg. Anne opende haar ogen en keek hoe hij zich omdraaide en weg wilde lopen. Even twijfelde en toen draaide ze haar stoel.

"Tom?"

Hij stopte even en draaide zich toen twijfelend om, hij keek haar niet aan "Ja?" fluisterde hij zacht.

Anne zweeg even "alles is ok" fluisterde ze

Hij bekeek haar even, peinzend, ze had hem door, ze wist wat hij had gedaan. Hij voelde het bloed naar zijn gezicht stromen en hij wilde wegrennen, zich opsluiten op zijn kamer. Hij slikte en keek in haar ogen "ik... het spijt me" fluisterde hij met dichtgeknepen keel en met een ruk draaide hij zich om en liep haar kamer uit.

Tegelijk met de zachte klik van haar kamerdeur zuchtte Anne. Beelden van afgelopen nacht flitsten weer door haar hoofd, het wond haar op. Het was verwarrend, er was iets ontwaakt in haar, diep in haar ziel. Natuurlijk had ze altijd gehouden van haar grote broer, hij was haar held, haar vriendje. Maar dit gevoel was nieuw, ze verlangde naar hem, zijn aanraking, zijn handen op haar naakte huid.

***

Het was een paar dagen later toen ze langs zijn kamer liep, zijn deur stond op een kier. Ze hield haar tred in en keek even naar hem, hij zat achter zijn bureau en was bezig met zijn laptop. Hij had amper met haar gesproken sinds die middag, en toen had hij ook al weinig gezegd. Het zat haar dwars, ze had toch gezegd dat het ok was? Ze miste hem, ze was kwaad op hem, hij had haar zelf betast, ze had hem niet gedwongen maar nu leek het alsof hij haar indirect strafte door haar te negeren.

Zonder te kloppen duwde ze zijn deur verder open en liep zijn kamer binnen. Met een droge klik sloot ze de deur achter zich. Ze zag aan de kleine schok die door zijn lijf trok dat hij haar had gehoord. Hij zei niets en ging door met zijn laptop alsof ze er niet was.

Stilletjes was ze op zijn bed gaan zitten en had ze naar hem gekeken. Na een tijdje schraapte ze haar keel "Tom?"

Langzaam draaide hij zijn stoel en keek naar haar "ja?" zei hij zacht.

Ze keek hem een tijdje aan "waarom negeer je me?"

Het was even stil in zijn kamer, alleen het geluid van de ventilator van zijn laptop doorbrak de warme drukkende stilte. Hij slikte even en keek weg "ik... ik negeer je niet"

Anne trok een mondhoek op "je negeert me wel, ik had toch gezegd dat alles ok was"

Tom staarde naar de poster achter haar voor hij zijn ogen kort op haar richtte "het is niet ok Anne... ik.. Ik schaam me"

Anne slikte "ik... alles is ok... ik had je ook kunnen stoppen, ik was net zo fout als jij"

Tom schudde zijn hoofd "nee, dat is niet waar, ik heb je betast... ik heb mijn eigen kleine zusje aangerand... je sliep"

Anne grijnsde even "ik was wakker en ik genoot"

Zijn blik ruste even op haar. Hij knipperde met zijn ogen "echt?"

Ze knikte met een glimlach "uhu..."

Een tijdlang keken ze elkaar aan, zonder een woord te zeggen. Anne zag zijn ogen over haar lijf dwalen, het wond haar op. Hij bekeek haar en ze vocht tegen de aandrang om zichzelf te tonen.

Na een tijdje stond ze op en liep naar zijn deur "alles ok?"vroeg ze terwijl ze zich nog even omdraaide in de deuropening. Tom knikte "ja... alles is ok."

Met een glimlach sloot ze zijn deur en liep naar haar kamer. Ze dacht terug aan zijn blik, hoe hij naar haar had gekeken, haar aandrang om zichzelf te tonen aan hem, ze grinnikte even. Een tintelend gevoel in haar onderbuik, verlangen.

***

Anne lag op haar rug op haar bed en luisterde naar het geluid van de waterleiding, Hij was aan het douchen. Ze sloot haar ogen en fantaseerde over hem. Hoe het water over zijn huid stroomde, over zijn buik langs zijn mannelijkheid.

Haar adem stokte even... Ze wilde hem zien.

Meer bestuurd door verlangen dan door verstand sloop ze naar zijn kamer. Ze ging nonchalant op zijn bed zitten en wachtte op hem. Tijd verliep stroperig, seconden regen zich in een tergend tempo aaneen tot minuten.

Twijfel sloeg toe, waar was ze mee bezig?

Wat was haar plan?

Net toen ze opstond om weer snel naar haar eigen kamer te gaan ging zijn deur open. Ze hield haar adem in.

"Wat... wat doe jij hier?"

Ze slikte en keek naar haar grote broer, naar de handdoek rond zijn middel, zijn druipende haar, de druppels over zijn borst, zijn mannelijke vorm. "Ik... ehm..." Anne slikte weer "ik... ik wilde met je praten..."

Tom sloot de deur achter zich en trok een wenkbrauw op "waarover?"

Anne zweeg en keek naar hem. Twijfelend zette ze een stap in zijn richting, haar ogen gericht op zijn lichaam. Tom stapte naar achteren en voelde de koelte van zijn muur tegen zijn rug.

Anne legde haar hand op zijn borst terwijl ze omhoog keek. Zwijgend zakte ze door haar knieën en opende zijn handdoek. Tom ademde scherp in "Anne... wat doe je " fluisterde hij terwijl hij de handdoek van zich af voelde glijden.

Zwijgend bekeek ze hem, naar zijn mannelijkheid die tussen zijn benen hing, zijn zak, de zwarte haartjes die zijn geslacht omlijstte. Voorzichtig strekte ze haar hand en pakte hem vast. Ze verwonderde zich over het gewicht, het gevoel van zijn zachte huid.

Vol verbazing zag ze hoe hij groeide, hoe hij langzaam in haar handje zwol. Ze keek even omhoog en toen weer gefixeerd op zijn zwellende erectie. Met haar duimnagel volgde ze de donkere ader op zijn volledig erecte penis. Voorzichtig trok ze zijn huid terug, de diep paarse glimmende kroon van zijn erectie onthullend.

Voorzichtig sloot ze haar handje rond zijn dikte en schoof ze zijn huid langzaam heen en weer over de volle lengte. Tom kermde zacht terwijl hij tegen de muur rustte. Ze keek hoe hij pulseerde in haar hand, de regelmaat van zijn hartslag.

"Oooow ... fffffuck" kermde Tom zacht terwijl ze haar ritme opvoerde. Ze kneep in hem, niet te hard. Het was een vreemde sensatie, hij was zo zacht, en toch hard. Ze smeerde met haar duim het doorzichtige en plakkerige vocht dat uit hem droop over zijn eikel.

Ze boog zijn erectie naar haar toe. Zijn vochtige eikel vlak voor haar lippen, ze twijfelde even en stak toen haar tong uit, voorzichtig likte ze zijn vocht op. Ze kende de smaak en ze dacht terug aan die nacht dat hij haar had betast. Ze likte weer, nu langer, ze streelde met haar tong zijn eikel terwijl ze hem aftrok.

Tom kreunde zachtjes en legde zijn hand op haar hoofd "ooow Anne... jezus" hijgde hij.

Anne grijnsde en keek hem aan. Ze opende haar mond iets en wreef zijn eikel langs haar lippen. "Lekker?" fluisterde ze

Tom knikte "jezus... Anne... oooow"

Ze sloot haar lippen rond zijn eikel en zoog zacht terwijl ze met haar tong rondjes draaide over zijn gladde gevoelige huid. Zijn vocht vloeide uit hem, ze proefde hem. Ze voerde het ritme van haar handje op en bewoog haar mond in hetzelfde ritme over zijn eikel. Steeds sneller en krachtiger, vragend om meer, smekend om zijn zaad.

Zijn ademhaling werd steeds onregelmatiger en ze voelde hoe zijn handen haar hoofd stuurden, gewillig liet ze zich sturen, ze nam hem steeds dieper in haar mond. Tom begon te kreunen "ooow ik kom... oooow"

Zijn onderlichaam schokte onregelmatig en ze voelde hem zwellen. Een warme straal spoot tot diep in haar keel. Ze schrok en slikte, nog voor zijn kloppende eikel de volgende straal in haar mond spoot, deze ving ze op haar tong en ze proefde hem. Ze zoog, vragend naar meer, een volgende straal was haar beloning, ze keek dankbaar omhoog terwijl ze zijn pulserende erectie leeg zoog tot er niets meer kwam.

Hijgend hing Tom tegen zijn muur en keek hoe zijn kleine zusje zijn lul uit haar mond liet glijden. Ze veegde met de rug van haar hand langs haar volle lippen en stond toen op. Ze streek haar kleding glad en glimlachte naar hem.

Hijgend keek hij hoe ze heupwiegend naar zijn deur liep. Ze draaide zich nog even om en keek naar hem met een glimlach "we staan quitte wat mij betreft" fluisterde ze en toen was ze verdwenen.

"Jezus" zuchtte hij terwijl hij zich op zijn bed liet vallen. "We staan quitte" echode door zijn hoofd...

Hij grinnikte even, mooie manier van quitte maken bedacht hij zich. Dit zou hij nooit meer vergeten wist hij, het beeld van Anne met zijn lul tussen haar lippen, haar grote vragende ogen, was in zijn ziel geëtst.

***

Anne keek op haar wekker, het was tegen 2 uur 's nachts. Ze wilde zich net omdraaien toen ze haar deur hoorde openen. Een glimlach trok rond haar mond. Ze hield haar ogen gesloten en wachtte af.

Zijn hand op haar buik, onder haar dunne shirtje. Ze kreunde zacht. Zijn hand gleed in haar slipje en ze spreidde haar benen voor hem, ze liet hem toe. Met haar handen schoof ze zijn boxer omlaag en terwijl ze zijn vingers over haar klitje voelde strelen nam ze hem in haar mond.

Ze bewoog haar onderlichaam in het tegengestelde ritme van zijn hand terwijl ze haar mond over zijn erectie liet glijden. Hij kneep in haar borsten en gleed in haar maagdelijke opening. Anne kermde toen ze zich voelde oprekken rond zijn vinger en spreidde haar benen nog verder voor hem.

Haar kamertje vulde zich met zacht gekreun en gekerm, zacht soppende geluiden van zijn vingers diep in haar en zijn erectie in haar mond. Een vlammende sensatie in haar onderbuik kondigde haar orgasme aan. Ze krampte kermend samen, in pulsen golfde haar spieren en dwongen haar onderlichaam in een onregelmatig ritme terwijl hij zijn vinger met kracht in haar pompte.

Met een diepe grom dreef hij zijn lul dieper in haar mond en ze voelde zijn zaad met kracht in haar mond spuiten, straal na straal slikte ze terwijl haar eigen orgasme door haar lijf trok.

Hijgend liet ze zich in haar kussen vallen terwijl hij zijn hand terugtrok uit haar slipje.

Ze keek hoe hij zijn boxer omhoog trok en richting haar deur liep, hij draaide zich nog even om "en nu staan we niet meer quitte" grijnsde hij voor hij haar kamer verliet.

Anne grinnikte even toen hij de deur achter zich sloot en draaide op haar zij, nee, ze stonden niet meer quitte, bedacht ze zich grijnzend terwijl ze zijn zaad van haar lippen likte.

***

"Ik wil aan de pil"

Tom verslikte zich in zijn eten en kreeg een hoestaanval.

"Aan de pil? Waarom? Heb je een vriendje?" vroeg haar moeder onverstoord terwijl Tom vocht voor zijn leven.

Haar vader schepte een tweede bord op en keek grijnzend naar Tom "gaat het?"

Report Story

byCorrupted_Dreams© 2 comments/ 4139 views/ 2 favorites

Share the love

Report a Bug

Volgende
4 Pages:123

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel